atarionline.pl Aliens from WAVES Silly Venture 2k17 edition - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthortdc
      • CommentTime11 Dec 2017 08:12 zmieniony

Zapraszam do pogrania w nową grę "Aliens from WAVES" z game compo, na którym zajęła zaszczytne 3-cie miejsce;) Dziękujemy bardzo!;)

Author/Autor:
      Tdc

Music/Muzyka:
      Voyager

Czołówka/Title:
      Kris3D

Wersja z party to 0,5.

Grafika czołówki powstała na party Silly Venture 2k17, muzyka powstała na tydzień przed. A grafika do gry powstała w kilka minut przed deadlinem;)

Nasz team składa uroczyste i wielkie podziękowania sponsorom nagród, w szczególności dla ABBUCa oraz Gorgha!
      Dziękujemy Wam!;)

Uniwersalne linki do ściągnięcia gry (obecna wersja 0,5):
      - Aliens_from_WAVES.zip (serwer AOL)
      - Aliens_from_WAVES.zip (serwer Pigwa)
      • 2: CommentAuthorQTZ
      • CommentTime11 Dec 2017 15:12 zmieniony

Jeszcze nie próbowałem grać, ale wygląda fajnie - zasady jak w niejednej grze, ale żeby umieścić kosmitów pod pod wodą to pierwszy raz widzę :D trochę tylko pusto - mogło by być więcej wodorostów :) A jako boss jakaś gruba ryba ;)

Edit: spróbowałem - dla mnie za szybka...
      • 3:

CommentAuthortdc
      • CommentTime13 Dec 2017 16:12

Ja gdy zagrałem podczas pokazu na compo - zabili mnie w 1 sekundę! ;)

Dobrze, że się tak stało, bo od razu było widać że gra jest trudna;) a w końcu lubimy gry trudne, łatwe to żadne wyzwanie;)
      • 4: CommentAuthorgorgh
      • CommentTime13 Dec 2017 16:12

cieszę się, że kartridż się podoba
      • 5: CommentAuthorwieczor
      • CommentTime13 Dec 2017 18:12

Gra powinna być trudna w sposób rozsądny i ze względu na skomplikowane zadanie, które jednak jest możliwe do ogrania. Trudność zbudowana przez nieludzką szybkość jest nudna i bez sensu :P