Co do "przewijania" i "muzyka od amig" to V0yager chyba dotąd wystawił na każdym SV po 2-3 prace (nie licząc udziału w demach) :) ale ostatnio go nie było, to prawda.
mozecie dac mi w koncu jakis namiar na niego ? Nie wiem ,ale ciezko mi jakos kogos o cos poprosic a przeciez znacie mnie z reala i wiecie ze go nie pogryze , wrzuty moje na C64 itp sa zartem i protestem gdyz nie chce na forum oatari czytac o wyzszosci C64 .... po prostu podoba mi sie muzyka Voyagera, slucham w kolko jednej plyty ktora kupilem i nawet nie wiem jakie sa i czy sa inne ,plyte kupilem na zlocie A8 na ktorym Voyager zagoscil i dlatego pisze tu.Wiec raz jeszcze prosze o kontakt.
najlepiej tel,przez niektore moje wypowiedzi niektorzy boja sie pisac/odpisywac i teraz trudno mi to odkrecic,gdy napisze maila zostane prawdopodobnie olany ,wiec wolalbym zadzwonic .Ewentualnie moze ktos robic za poslanca ...pin zglaszasz sie ? bedziesz poslancem i cenzorem w jednym ;-). Nie znam wszystkich nie wiem gdzie szukac,wiem ze Voyager na roznyck sprzetach tworzy.