atarionline.pl Wywiad z Duddim - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime18 Feb 2018 23:02

cyklu "W jaskiniach retro" - prezentuję czwarty wywiad, z Jerzym "Duddie" Dudkiem, przeprowadzony przez Kaz-a, w Magdalence, dnia 15 lutego 2018 roku. Wizyta m.in. w magazynie Retronics!

• 2: CommentAuthorjesionen
      • CommentTime19 Feb 2018 08:02

Świetny kolejny wywiad, Super :)
      • 3:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime19 Feb 2018 09:02

Zbiory robią wrażenie! :)
      • 4: CommentAuthorxxl
      • CommentTime19 Feb 2018 10:02

teraz wiadomo gdzie sa te wszystkie stacje ktorych nie udalo mi sie kupic na ale
      • 5:

CommentAuthorMontezuma
      • CommentTime19 Feb 2018 11:02

Fajne te wywiady.
      Czułem się jakbym samemu odwiedził Duddiego.
      Szkoda, że na forum dowiadujemy się tylko o produktach dla Atari, bo jak widać Duddie ma też fajne rzeczy dla C64 i dla Timex-ów...
      • 6: CommentAuthorJarkeczek
      • CommentTime19 Feb 2018 15:02

Zatkało mnie, ta przestrzeń do pracy (nie wspominając o zawartości szafek itd)
      • 7:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime19 Feb 2018 16:02

Dzięki Montezuma, taki był zamysł, żeby w czasie filmików widzowie czuli się jakby byli z nami :)

Jeżeli chodzi o fajne rzeczy dla C64 czy Timexa, to nikt tu nie broni się ogłaszać, nawet parę osób tak zrobiło. Podejrzewam, że Duddie nie liczy tutaj na odbiorców, a pewnie się myli, bo miłośnicy retro przeważnie są teraz multiplatformowi :)
      • 8: CommentAuthorDuddie
      • CommentTime19 Feb 2018 17:02

@xxl: zbieram to od 20 lat :)
      @Montezuma: no na forum o produktach Atari, bo forum jest Atarowe.... Na profilu facebookowym www.facebook.com/retronics.eu są aktualności. Warto śledzić, nawet jeśli się nie ma konta na FB.
      A co do odwiedzin: zapraszam Cię serdecznie, żebyś mnie osobiście odwiedził. Warto :)
      • 9:

CommentAuthorstring
      • CommentTime19 Feb 2018 19:02

Imponująca kolekcja, wiedziałem że Duddie ma sporo sprzętu, ale takiej ilości się nie spodziewałem.
      • 10: CommentAuthormono
      • CommentTime19 Feb 2018 21:02

Krzysiek, w Gdańsku musi być śnieg, bo oni mają coś takiego jak Zaspa :)
      • 11:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime20 Feb 2018 06:02

Fakt! A w Warszawie jest ZASP! To wszystko tłumaczy
      • 12:

CommentAuthormaly_swd
      • CommentTime20 Feb 2018 10:02

Raj na ziemi :)

Super wywiad.
      • 13: CommentAuthorvolt
      • CommentTime21 Feb 2018 12:02

Coś pięknego! Stan sprzętu, ma się wrażenie nieskończonej ilości, samo miejsce, dedykowane meble, pomieszczenie, super! Gratuluję zbiorów! Oglądnąłem ze dwa razy i pewnie jeszcze wrócę, zresztą nie tylko ten wywiad.