atarionline.pl Rozmowa z programistą ASF, twórcą m.in. Incydentu i Monstrum - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorUnter
      • CommentTime30 Mar 2018 08:03

Hej!
      Kaz mówił, że mam się reklamować, to się reklamuję :)
      Od jakiegoś czasu zacząłem robić wywiady z twórcami polskich gier. Na pierwszy ogień poszli chłopaki z ASFu Jarek Łojewski i Piotr Kulikiewicz.
      Podaję linki i mam nadzieję, że Wam się spodobają :)

Piotrek:

Jarek:
      i
      • 2:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime30 Mar 2018 11:03

Świetne wywiady
      • 3:

CommentAuthorbobikowoz
      • CommentTime30 Mar 2018 11:03

Dobra robota.
      • 4:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime30 Mar 2018 11:03 zmieniony

Łukasz, tak mówiłem :D
      Jakbyś chciał, żeby zamiast albo obok linków pokazywały się też od razu podgląd filmiku to wrzucaj klasyczne linki YT, np wstawienie:

"https://www.youtube.com/watch?v=PLzAcK5u-Hw"

da w efekcie:

• 5:

CommentAuthorEnjo
      • CommentTime1 Apr 2018 19:04

Genialne - jakość i przygotowanie prowadzącego. Śmiesznie jest się po latach dowiedzieć, jak nazywały się panienki, które odpisały na mój list z prośbą o solucję Krucjaty (Aga i Ania).

Mam jedynie jeden punkt krytyki: Nie wiem czy to tylko u mnie, ale dźwięk jest nagrany chyba za cicho.
      • 6:

CommentAuthorEnjo
      • CommentTime1 Apr 2018 21:04

Dodam jeszcze, że bardzo podobało mi się, że panowie nie mają problemu z mówieniem otwarcie, jakie błędy popełnili. Do tego Jarek sam teraz pomaga nowym startupom nie popełniać tych samych błędów.

Śmieszny był też moment, jak Piotrek opowiadał, że Janusz Christa zaczął kurwować i kazał im wypierdalać :D
      • 7:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime1 Apr 2018 22:04

"Incydent" Świetna gra ,wywiadów jeszcze nie czytałem nie oglądałem gdyż w wolnym czasie tworze i nawet siły nie mam kontynuować pisania głupot na forum ;-),w każdym razie mokrego Śmigusa-Dyngusa he,he tylko Ataryny nie zachlapcie :-)
      • 8:

CommentAuthorEnjo
      • CommentTime2 Apr 2018 08:04

Incydent akurat jest grą, której nie kupiłem, bo zaczynało mi się już to wszystko nudzić. Szczególnie widząc gry na Amigę u kumpli. Był to w końcu schyłek Atari.
      • 9:

CommentAuthorrenton
      • CommentTime2 Apr 2018 11:04

INCYDENT to była jedna z ostatnich gier w oryginale (kaseta) jakie kupiłem na Atari.
      Bardzo mi się podobała, na dniach wrócę do ogrania tego tytułu!