Drodzy Partyzanci! Aby ograniczyć czas związany z rejestracją oraz kupnem koszulek na party-place do bezwzględnego minimum, bardzo bym prosił o dokonanie przelewu JUŻ TERAZ.
Oczywiście nie jest to obligatoryjne i powodowane jedynie chęcią zaoszczędzenia czasu podczas SV2k18 (w tym realizacją założonego programu party). Wpłat można dokonywać RÓWNIEŻ na party-place, a koszulki zamawiać pisząc na adresy e-mail: greymsb(at)poczta.fm atari(at)sillyventure.eu
W temacie mail'a koniecznie dopisek - Koszulki SV2k18.
Wejściówka:80 zł - bilet uczestnika upoważnia do wejścia na całe party (piątek-niedziela) oraz na koncert. Każda kwota powyżej 80 zł zostanie przeznaczona na poczet eventu, w tym m.in. na produkcję gadżetów przeznaczonych dla uczestników SV2k18.
koszulki firmy "Fruit Of The Loom", rozmiarówka wygląda tak:
Na klatce piersiowej znajduje się logo imprezy, natomiast na plecach grafika z napisami: "10th Celebration Of United Atari Scene Art - GDANSK A.D. 2018", a na rękawku logo Atari (wstępny projekt koszulki wykonał mOOnie/MSB).
Osoby zainteresowane nabyciem koszulki proszę o podanie rozmiaru w tym wątku - lub w opisie przy przelewie na konto.
Numer konta: PKO S.A. 94124029331111001052279738 PayPal - greymsb@poczta.fm
W tytule przelewu proszę wpisać odpowiednio: "Wejściówka na SV" lub "Wejściówka na SV + koszulka", natomiast w opisie koniecznie imię, nazwisko lub xywę oraz rozmiar koszulki.
Osoby które dokonały zakupu koszulek wpłatą na konto - stan na dzień 02.11.2018:
Listę będę uaktualniał na bieżąco. Gwiazdka przy xywce oznacza, iż dana osoba w mniejszym lub większym stopniu wsparła imprezę - za co serdecznie dziękuję! I jeszcze raz bardzo proszę o wcześniejsze wpłaty, abym nie tracił zbyt wiele czasu na rejestrację podczas party i (być może) zaoszczędził trochę sił i chęci na ew. kolejną edycję? ;)
Zrobiłem aktualizację w pierwszym wątku dotyczącą zarejestrowanych już uczestników oraz opłaconych koszulek. Bardzo dziękuję za zrozumienie! Przedpłaty naprawdę ułatwią mi "życie" podczas eventu, dzięki czemu również i ja będę mógł poczuć (w jakimś stopniu) klimat party :)
Zwracam się także z prośbą o nie zwlekanie do ostatniej chwili z zamawianiem koszulek. Deadline kończy się ok. 22-go października. Na party będzie kilka bonusowych sztuk, ale tylko na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy".
Koszulki można zamawiać też drogą e-mail'ową z płatnością na party: greymsb(at)poczta.fm atari(at)sillyventure.eu
W temacie mail'a koniecznie dopisek - Koszulki SV2k18.
Dla przypomnienia - koszulki firmy "Fruit Of The Loom", rozmiarówka wygląda tak:
Odpowiadając na Wasze pytania z maili, także i w tym roku będą wręczane statuetki :) Kolega Bac/Taquart zdecydował się wspomóc nas w tej kwestii, ale o tym napiszemy w okolicach 10-go października - także szczegóły odnośnie kategorii i miejsc, za które będą wręczane wspomniane statuetki. Stay tuned!
Zaktualizowany pierwszy wątek. Pozostały dwa dni na zamawianie koszulek. De facto zamówienia wraz z projektem zostały wysłane już dzisiaj (drukarnie są dosłownie zawalone robotą i szykują się na drugą turę wyborów). Domówiłem dodatkowo 24 szt. w różnych rozmiarach. Od teraz nowe zamówienia lecą z tej "rezerwy", a to co zostanie będzie do nabycia na party-place na zasadzie - kto pierwszy ten lepszy.
Ok, to chyba ostatni update pierwszej listy. 12 koszulek "poszło" już z listy rezerwowej (na szczęście były w takich rozmiarach). jutro zadzwonię i spytam czy można domówić jeszcze parę sztuk, ale szczerze w to wątpię bo już w piątek zostało wysłane zamówienie po koszulki gdzieś spod Warszawy. Dam znać.
Niestety nie przyjadę ,nie wiem czy z grafiką się wyrobie . Po prostu nie mam wystarczających funduszy , do tego mam jeszcze pewne zobowiązania jiL które nie mogą czekać a jak wiadomo taki wyjazd to dodatkowe koszty w które nie chce się ładować .
Jakoś ostatnio na SV nie mogę dojechać ,termin sąsiadujący ze świętem też się do tego dołożyły .
Zrobiłem aktualizację pierwszego wątku. Niektóre osoby "rzutem na taśmę" złożyły zamówienie na koszulki w ostatniej minucie. Mam nadzieję, że dobrze wyliczyłem te "rezerwowe" ;)
Jak już niektórzy zainteresowani (dopytujący się o koszulki) wiedzą, pozostały już tylko dwie S-ki z dodatkowej puli!
Wczoraj dostałem jednak mail'a od kolegi 0Rby / ELiTE napisał:
"Nie chce Ci sie wtracac, ale moze warto byloby rozwazyc opcje zbiorki pieniedzy od osob zainteresowanych koszulkami ponad pule, ktora juz sie rozeszla + koszt wysylki, dorobienie koszulek po evencie i wysylka poczta. Mysle ze wszyscy byliby zadowoleni. Zbiorke kasy mozna zrobic online na stronie + onsite na party."
Dlatego do tematu wrócimy po party - koszulki wyszły naprawdę świetnie!
W tzw. "międzyczasie" skontaktowałem się z drukarnią i udało się zrobić kolejne 10 szt. (tyle "czystych" koszulek było na stanie). Będę miał je do odbioru w piątek. Niestety przy takiej ilości cena wzrosła. Koszulki będą dostępne na zasadzie - "kto pierwszy ten lepszy". Jedna zarezerwowana jest już dla 0Rby'ego. Nie będę już aktualizował tego wątku, bo po prostu nie mam już na to czasu :) Pozdrawiam!