Jakie znacie dobre racery / wyścigówki na Atari oprócz:
Rally Speedway Grand Prix Simulator BMX Simulator Mountain Bike Racer Pole Position PitStop PitStop II Road Race Stunt Car Racer Speed Run KikStart Speed King Speed Ace Electra Glide
(plastron i Action Biker pomijam - bo to zręcznościówki ze zbieractwem bardziej)
Może być samochód, motor, rower, motorówka (jest jakaś)? Moze być z góry, z tyłu, z wnętrza. Może być z przeciwnikiem, mistrzostwa czy na czas.
Pozdro i proszę o podpowiedzi jakiś dobrych tytułów, których mogę nie znać.
Baja Buggies California Run Death Race Despatch Rider Talladega Test Drive TLC-chyba nie dokończone. Fire Chief ;-)-fajne Iron roadway Highway Duel Hot rod Raider Hot Wheel ,była jeszcze taka z widokiem z kabiny i animowanym kierowcą -zmiana biegów itp ale za skarby tytułu nie pamiętam ... nie ma dobrych wyścigów na A8. The last V8 to raczej nie wyścigi , no dobra wyścig z czasem ale muzyka fajna i pewno znasz :-). PS.O nawet nie zauważyłem że ROAD RACE nie podałeś ,ale już kolega nadrobił.
Death Race i całkiem inny Death Races z fajnymi dźwiękami-sprawdź Iron Roadway California Run -auta wyglądają jak obcy z Space Invaders he,he tak szczerze to żadna mi się nie podoba ,albo koła #--# w Iron Roadway ,albo grafika jak z 2600 ,Death Race się ciut wyróżnia ,ale to też taka typowa zręcznościówka z wyścigami nie mająca wiele wspólnego . ->link<- może to ci pomoże .
no jasne , a mnie się Bardzo Burnout 2: Point of Impact tak mi się podobało że nie było silnych,grał(PS2)em non stop w te grę . Drive Club też taki Arcade ale i symulacji w nim wbrew opinią sporo.
Też zrobiłem wszystko na złoto , ale też nikt nie miał szans na dwóch graczy ,split screen rządził .
None of the A8 racing games are really great for me (not even GACCRR). One Life is nice, but gameplay not so, same for Speed King and Speed Ace or Speed Run, where gameplay is lacking. Pitstop is nice, but has only an option for up to four players, one-after-the-other. Pitstop II looks even better, but is slow as hell on the A8 and therefore quite boring (and the computer racer always loses).
Pole Position is great, but only one track and no real opponents ?!? How about a racing game with slightly enhanced Pole Position gfx, several tracks and tournament mode like in Pitstop and Pitstop II, real time racing and real opponents (up to 4 or 8 or 16 players with Multijoy 4 /8 / 16 or networking with Gamelink/Multilink and up to 4 / 8 / 16 players - or at least a set number of computer opponents that stay behind you, when you have overtaken them and do not appear randomly in front of you)... ?!?