nie chcę zakładać kolejnego wątku na forum o małym A8 ,więc wbijam tu...
Zauważyliście że wersja Prince of Persja dla STe jest jakby źle zoptymalizowana ,chodzi mi o to że w niektórych momentach jest wyraźnie za szybka ,dla mnie to poważna wada,raz chłopek popitala jak na sterydach,jak w przyspieszonym tempie ... a raz jak dużo się dzieje animacja leci na pysk do kilku klatek ... na Amidze takich jaj nie było ...,nawet na nesie fajnie śmigało
Jest jakaś wersja normalnie działająca ? może to wina tej nowej wersji dla STe ,możecie mi podesłać starą wersje z rozszerzeniem prg/tos ?
There are over 32,000 images for the Atari ST, including utilities, games, education, documentation, demos, applications, compilations, cover disks, newsletters, and operating systems ->link<-
Nowa gierca dla STE Rod vs. KFC, jeszcze w wersji niedokończonej. Rekomendowane STE, żeby w grze mieć muzykę i efekty dźwiękowe, ale na ST też chodzi, chodź wtedy podczas grania tylko same efekty dźwiękowe. Działa na Atari z 1MB, także z twardego dysku, dowolny TOS.
@kaz skąd wiesz że będzie najlepsza???, ja tam już na wstępie widzę zagubionego bohatera "Ruff n Tumble" ;).Masz plik z "beta"tej gry? Jak możesz to podlinkuj.
"Całkiem niedawno pojawił się wpis u Darrena o grze na ST, która wygląda na ciekawą, a przynajmniej zwariowaną. Nie znałem jej, trzeba będzie ograć: " @Kaz Ja tę grę znam z ... Commodore i w dodatku kiedyś zazdrościłem tej gry bardzo z uwagi na klimat i tematykę cmentarną :-),tyle że ta wersja to jakby kuzyn gry z Commodorka
Ale Atari też dostanie w końcu klimatyczny tytuł :D...jak kodera znajdę .