Środek lasu ,albo jakieś inne niezamieszkałe pustkowie ,duży wojskowy bądź harcerski namiot , agregat,potężne kolumny,rzutnik , Atarynka ,namiot i dwie noce,noc dem i noc wspólnego giercowania ,do tego pełen luz ,bez kompotów,internetu,komórek i laptopów . Ja tak na serio . Atarynę z 1MB i niebawem stereo (Pokey już jest)akcesoria ,rzutnik,ekran,agregat,okablowanie,dodatkowy namiot 2 na 3m i może wzmacniacz mógłbym zagwarantować , trochę gorzej na chwilę obecną z transportem ,ale do wiosny/lata może to się zmienić . Byłby ktoś zainteresowany takim party ?
Mogłoby być super. Choć bez toalet itd to opcja góra na jedną noc.
BTW. przy zrobieniu tego zupełnie na dziko jest spora szansa, że wpadnie leśniczy i wypieprzy wszystkich z lasu ;) O ile nie oskarżą nas o organizowanie jakiegoś neofaszystowskiego święta. Ale są miejsca, gdzie można zorganizować coś takiego legalnie i nawet jest jakaś infrastruktura.
@nosty z tą jedną nocą to nie bardzo ,za mało czasu , myślę że normalnie ,czyli piątek sobota i niedziela ,oczywiście każdy przyjedzie jak komu będzie pasowało jednakże rozpoczęcie najlepiej gdyby było w piątek wieczorem , potrzebował bym ze dwie,trzy osoby do pomocy , gdybyśmy w piątek przed południem dotarli na miejsce to do wieczora wszystko było by gotowe wraz z wykopaniem dwóch latryn -plandeki mam i doświadczenie też gdyż swego czasu byłem harcerzem a później jeździłem na obozy survivalowe :-) ,wodę każdy przywiózł by w kilku baniakach pięciolitrowych .Obowiązkowy grill bądź ognisko w zależności od terenu by lasów z dymem nie puścić ;-) . więc organizujemy ???
@ pin tyle że dodatkowe koszta , latrynę po wszystkim po prostu się zasypuje ,a siedzisko i oparcie będzie z bali drzewa ,tyle że śmieci nie można wywalać -only kupska i celuloza ,dach z plandeki . Myślę że była by spoko impra ,widzę @pin że się piszesz :-),załatw mocne audio ...czekałem aż się odezwiesz
Sanepid pewnie by nie zdążył, ale leśniczy to prawie na pewno. Irata, naprawdę są miejsca w lesie w których tanio można coś takiego ogarnąć, a które zapewniają minimalną infrastrukturę: wc + woda + prąd. Jakieś leśniczówki itp.
dobra,to nie ma sensu ,zdziadzialiście od tych kompów ,szkoda.
W każdym razie robimy coś w ten deseń z kumplem by przetestować sprzęt i przy okazji mała plenerówka , ja będę mody puszczał z STe malucha mam jeszcze mono , jak ktoś będzie chciał może przyjechać ,dam znać na forum .