Cześć, Planuję sprzedać moją CA-2001. Mam ją już blisko 2 lata i w zasadzie nie używam. Stacja jest sprawna, z oryginalnym zasilaczem i kablem SIO. Plastikowe elementy są trochę zżółknięte, co widać na zdjęciach.
Będę wdzięczny za podpowiedź ile dzisiaj warty jest taki sprzęt. Ewentualnie jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na @.
Hmmmm też mam w Boxie kusząca oferta, tylko on jeszcze dodatkowo dorzuca LDW jak dobrze zrozumiałem :) Sam jestem ciekawy ile ta CA2001 pójdzie bez boxa :)
Mam 65xe i ca2001 sprawne, za cudnych czasów z moim Atari miałem zestaw 800xe i tą samą stacje, świetny czas, mam mega sentyment, weekendy spędzone na giełdach, z szacunku nie sprzedaje, może kiedyś, i tylko może
Na forum ktoś miał robić i sprzedawać stacje 5,25. Wtedy ceny mogą pójść w dół. Ja trochę żałuję, że nie mogę znaleźć swojej starej stacji i dyskietek, mimo, że mam obecnie CA. Nie na sprzedaż, ale po prostu tak do sprawdzenia czy gry się wczytują, a druga stacja na zapas zawsze się przyda.
Czy CA to był tylko wynalazek na Polskę i ewentualnie Europę wschodnią?
Tu nie chodzi o cenę stacji 5.25, bo te można kupić sporo taniej, ale o ten konkretny model.
Z drugiej strony to pochwalę się że ze 3 lata temu udało mi się kupić na ebay ładnego Indusa GT za $29 plus wysyłka. Aż trzymam rachunek, bo za taką cenę to już drugi raz nie kupiłbym tej stacji.
To bardziej klon elektroniki XF551, a nie całej stacji. Z rozszerzonym oprogramowaniem wewnętrznym w stosunku do XF. No i tutaj stacja ma napęd 3,5 cala.