atarionline.pl jaguar xe - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthormono
      • CommentTime29 Jun 2019 11:06

Nowy sprzęt od Atari? :> ->link<-
      • 2: CommentAuthorgorgh
      • CommentTime29 Jun 2019 12:06 zmieniony

parafrazując rapera Sokoła - prawdziwego mężczyznę stać na Jaguara za 200 tyś
      • 3: CommentAuthorastrofor
      • CommentTime1 Jul 2019 22:07 zmieniony

Samochod sam jedzie, a kierowca szpili w river raid. Dodatkowo posiada system monitorowania zmęczenia kierowcy (DCM), czyli jak zmeczy cie river raid, to przełacza na super cobre. Czy nie warto na to poswiecic 200 tys ?
      • 4: CommentAuthorgorgh
      • CommentTime1 Jul 2019 22:07

niesamowita jest ta technika w 21 wieku, samochody potrafią przełanczać... żadnemu człowiekowi się to nie udało :)
      • 5:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime2 Jul 2019 15:07

@ gorgh ... widzisz bo to zależy od kodera ,może w Wielkiej Brytanii przełanczają ;-)... od przełęczy .
      • 6: CommentAuthorgorgh
      • CommentTime2 Jul 2019 15:07

w sumie to sam jestem nie lepszy, ,kiedyś do Nostiego napisałem w mailu, cytuję "muszę się za to wziąźć"
      • 7:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime2 Jul 2019 23:07 zmieniony

...i ja robię straszne błendy* ,ale już mi wypomniano ;-)
      • 8:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime3 Jul 2019 21:07

Z tym "wziąść" to wystarczy se porównać z "zdjąść" "wyjąść" i od razu wiadomo co i jak. A tak w ogóle powinno być wzjąć.
      • 9: CommentAuthorastrofor
      • CommentTime4 Jul 2019 00:07

wzjąć, wzdąć i wzdęż - czyli biedne zwierzątko rozjechane autem latem, i przypominające balonik, Jakby co rezerwuje tytuł gry jak deszczownik ;)