atarionline.pl Interfejs podobny do Keyrah. - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthormfusnik
      • CommentTime11 Sep 2019 11:09

Czy jest dla Atari 65XE odpowiednik Commodorowskiego Keyrah (klawiatura jako USB i porty joysticka). Mam niesprawną maszynę i chętnie bym tam włożył Raspberry.
      • 2:

CommentAuthorMontezuma
      • CommentTime11 Sep 2019 15:09

Jest:
      ->link<-
      • 3: CommentAuthormfusnik
      • CommentTime12 Sep 2019 08:09

Jest tyle, że Out of stock. Nic to przyjdzie mi robić na bazie C64 ;(
      • 4: CommentAuthorstreak
      • CommentTime2 Aug 2023 09:08

Panowie, odkopuje. Czy cos sie zmienilo w temacie i mamy cos takiego jak keyrah dla malucha 65/130/800 ? Nie udalo mi sie nic wyszukac w guglu, ale moze macie inne wtyki i wiecie wiecej :)
      • 5:

CommentAuthorAlex
      • CommentTime2 Aug 2023 13:08

Przecież jest AKI - ->link<-
      • 6:

CommentAuthorPeri Noid
      • CommentTime2 Aug 2023 14:08

Tu raczej chodzi o odwrotną rzecz - zrobić z klawiatury Atari klawiature do PC-ta. Ja mam takie coś ale kupione (dostałem w prezencie kilka lat temu). I uwzględnia tylko klawiaturę, bez gniazd joyów.
      • 7: CommentAuthorstreak

UU, to chyba nie to. Ja szukam cos co przerobi samą klawiature od atari (bez płyty głownej atari) tak aby podlaczyc ją do przykladowo RPi. A nie zrobic interfejs PS2 do atari aby podlaczyc klawierke do Atari , pomijajac klawiature oryginalną :)
      • 8: CommentAuthorstreak

+1 to co napisał własnie Peri Noid :)
      • 9:

CommentAuthorpirx
      • CommentTime2 Aug 2023 16:08

kulka wodna, to by się dało na pi pico zrobić w wieczór, są ładne procki do HID dla pico...