Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Krótki:
W Tajemnicach Atari 4/91 był program "Easy Come...", który pozwalał wczytywać pliki z błędami.Płatek:
Udało mi się uruchomić program "melodia" na komputerze ATARI i zapisałem to w pliku dźwiękowym za pomocą CSAVEKrotki:
Wszystkie 3 kończą się nagle w środku nagraniaKrotki:
Przynajmniej do czasu, aż ktoś rozgryzie format bloków T2600.Seban:
niestety w przypadku Turbo2600 nie pomogę, znam ten system, bo go kiedyś używałem i poznałem go właśnie jak był prezentowany w radiokomputerze. Gdzieś na kasetach znajdę trochę użytków do niego. Nie analizowałem jednak nigdy formatu zapisu... w tamtych czasach byłem na to za "cienki"... a potem nie miałem jakoś okazji sie temu przyjrzeć.... swego czasu na forum AtariArea była rozmowa z Ryszardem Mausbergiem który złapał kontakt do człowieka z firmy SZOK która nota bene nadal działa w Świebodzinie, człowiek ów miał udostępnić dokumentację oraz to co pozostało mu po tym systemie... jednak kontakt się urwał :(Krotki:
Ogółem - 6 nowych plików na serwerze.Krotki:
Ogółem - 100% pełna emulacja magnetofonu, world's first!Krotki:
Na razie to wszystko tylko pod Linuksa, ale postaram się w wolnym czasie skompilować to też dla Windows."Seban":
na pewno mam jeszcze sporo audycji RK na szpulach, jednak czasu na doprowadzenie do stanu używalności mojego M2404S jak na lekarstwo :(