atarionline.pl [S] PL Laura cartridge na sprzedaż - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorccwrc
      • CommentTime4 Dec 2019 20:12

Oryginalna wersja w języku polskim. Do nabycia na forumowej licytacji pod poniższym linkiem:

->link<-

Prawie tak jak na alledrogo, ale kwotę wpisuje się po prostu w komentarzu :)
      Aukcja kończy się w najbliższą niedzielę (8.12.2019) o godz. 20:30

Pytania? Mój mail: ccwrcltd [małpa] gmail.com

• 2:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime4 Dec 2019 21:12 zmieniony

eee używana ...
      ;)
      • 3:

CommentAuthorJacques
      • CommentTime4 Dec 2019 21:12

Może uda Ci się chociaż uzyskać zapewnienie, że obecny właściciel gry nie przeszedł?
      • 4:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime4 Dec 2019 21:12

mam swoją której też nie przeszedłem,ale przejdę z przyjemnością.
      • 5:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime5 Dec 2019 12:12 zmieniony

Pierwsze wydanie, najbardziej poszukiwane.
      Dobry prezent pod choinkę :)
      • 6:

CommentAuthorDracon
      • CommentTime5 Dec 2019 13:12 zmieniony

Ocho, dobrze wi(e)dzieć zapewnienie autora o wyjątkowości dziewiczej edycji, w przyszłości też mogę ewentualnie odsprzedać. ;-)
      • 7:

CommentAuthorccwrc
      • CommentTime6 Dec 2019 18:12

@IRATA4
      W złączu Atarki ten kartridż był 3-4 razy, wliczając w to ostatnie sprawdzenie przed wystawieniem.

@Jacques
      Mogę dać zapewnienie na piśmie, że gry nie przeszedłem, ale nie mogę zagwarantować, że kiedyś nie zrobię tego na swoim egzemplarzu.

@larek
      Jako jedyny masz u mnie zniżkę jeśli wygrasz licytację. No i mogę dać ci swój autograf :D
      • 8:

CommentAuthorgaltron
      • CommentTime7 Dec 2019 00:12

Nie mogę się zarejestrować na tym forum do licytacji. Tak więc muszę tutaj i daję 170,- zł z autografem oczywiście.
      • 9:

CommentAuthorccwrc
      • CommentTime7 Dec 2019 10:12 zmieniony

@galtron
      Forum atarionline nie nadaje się do licytacji ze względu na brak informacji o czasie napisania posta. Choćbym bardzo chciał oferty tutaj przyjąć nie mogę :]

Z tego co wiem link aktywacyjny do forum atari.org.pl dociera czasami nawet po 24 godzinach, ale wg. mnie jeśli po godzinie od rejestracji nie znajdziesz go nawet w spamie to pasowałoby napisać do administratora forum. Mail do administratora jest podawany podczas rejestracji: daniel.kozminski [tu wstaw małpę] gmail.com

Edit: nie będę nikomu niszczył okładki swoim bezwartościowym (chyba, że w banku) autografem. Z małym wyjątkiem larka :)
      • 10:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime7 Dec 2019 11:12

@ccwrc, precyzyjnego wskazania godziny nie ma, ale w tym przypadku pewne jest, że kwota padła w sobotę (lub nawet wcześniej), czyli do końca aukcji jeszcze daleko. Ja bym zaliczył taką deklarację i ewentualnie na sąsiednim forum ręcznie wpisał Galtrona i kwotę. Wiem, że cenisz sobie zasady (tym bardziej, że je sam ustaliłeś), więc to tylko taka luźna myśl ;)

Z adminem AA może być taki problem, że jeśli jest na Silly Venture, to może nie odpisywać.
      • 11:

CommentAuthorccwrc
      • CommentTime7 Dec 2019 12:12

Cenię sobie zasady, ale zdrowy rozsądek bardziej. Zaraz wpiszę Pana galtron na drugie forum.
      • 12: CommentAuthormartinez
      • CommentTime8 Dec 2019 13:12

@ccwrc,

Również poproszę o dopisanie do wątku mojej oferty, 255zł.
      • 13:

CommentAuthorccwrc
      • CommentTime8 Dec 2019 14:12

@martinez

Zrobione. Zastrzegam sobie jednak, że po godz. 20:00 każda taka prośba będzie ignorowana.

Z drugiej strony widząc kwotę to już nie będę miał czego ignorować ;)