@galtron Forum atarionline nie nadaje się do licytacji ze względu na brak informacji o czasie napisania posta. Choćbym bardzo chciał oferty tutaj przyjąć nie mogę :]
Z tego co wiem link aktywacyjny do forum atari.org.pl dociera czasami nawet po 24 godzinach, ale wg. mnie jeśli po godzinie od rejestracji nie znajdziesz go nawet w spamie to pasowałoby napisać do administratora forum. Mail do administratora jest podawany podczas rejestracji: daniel.kozminski [tu wstaw małpę] gmail.com
Edit: nie będę nikomu niszczył okładki swoim bezwartościowym (chyba, że w banku) autografem. Z małym wyjątkiem larka :)
@ccwrc, precyzyjnego wskazania godziny nie ma, ale w tym przypadku pewne jest, że kwota padła w sobotę (lub nawet wcześniej), czyli do końca aukcji jeszcze daleko. Ja bym zaliczył taką deklarację i ewentualnie na sąsiednim forum ręcznie wpisał Galtrona i kwotę. Wiem, że cenisz sobie zasady (tym bardziej, że je sam ustaliłeś), więc to tylko taka luźna myśl ;)
Z adminem AA może być taki problem, że jeśli jest na Silly Venture, to może nie odpisywać.