O kurka,to raczej ty . ...ale popełniasz podstawowy błąd,bez rękawiczek daleko nie zajedziesz ... najwyżej na ojom ha,ha.ha,maskę podłączą pod odkurzacz i przerobią na respirator,ewentualnie nada się do kolanoskopi ;) zamiennie .
nie muszę rąk narażać na nadmierne wysuszenie,spowodowane częstym myciem dłoni,używaniem środków na alkoholu wysokoprocentowym który wysusza.. takie działania mogą spowodować spękanie naskórka co pozbawi nas naturalnej bariery ochronnej którą jest skóra :-D.Więc zakładam rękawiczki a przed powrotem zdejmuję je i wywalam,ręce myje dodatkowo wodą z mydłem nucąc dwukrotnie melodyjkę z Montezuma's Revenge,dłonie bez spirytu,ale spirytem pryskam na podeszwy;).
No właśnie kurła nie bardzo mogę wybaczyć;) Jeśli możesz, teraz pisze całkiem serio, to usuń ją z YouTuba, ja Ci coś narysuję w zamian na kolejne transmisje;) Też będzie ładnie, tylko może już coś bardziej nieCOVID? :)
człowieku w pliku graficznym był ukryty wirus,zaraz wszyscy zaczną chorować...
a tak serio to bez urazy,ale nie wiem co to za "pożyczanie"grafik,kawałek kodu to już...nie teges,ale grafika.... co tam ;) :(.Tym bardziej że gro osób znalazłoby się do pyknięcia takowej,jakieś kompo można by nawet zrobić.
Ps.mam przeczulenie bo "klienci"ode mnie również czasem "pożyczali"bądź prosili o wersję bez znaków wodnych różnych ukończonych projektów graficznych,po czym znikali :-D.
Stronka powoli nabiera ostatecznego kształtu i w tym miejscu - SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA DLA BOCIANA!!!! Bocian napisał program dla PC, który na podstawia przygotowanych prostych danych wejściowych generuje całą zawartość serwisu www. WOW.....
Działów będzie przybywać gdyż dzięki takiemu rozwiązaniu nie ma problemu z ograniczeniem wielkości dla pliku *.HTM gdyż wszystkie dzielone są na odpowiednio małe kawałki i całość się raczej nie powinna się wywalać.
Teraz więc .. można się spokojnie zabrać za docelowe treści :) Trzymajcie kciuki!!
przybywa nowy filmik dla side_1/2, psychodelic ambient. Konwersję udało się zrobić zadziwiająco dobrze, jak i audio tak i wideło. Wrzucam w tym momencie, będzie za jakieś 30min. Całość, to około 1.5GB. Plik dostępny w katalogu z obrazami IMG w dedykowanym starszym njusie.
Zaryzykuję stwierdzenie, że konwersja wyszła lepiej niż to demo Farbraush'a ;)