Miałem z tym zaczekać aczkolwiek czujne oko kolegi zbyti wypatrzyło mój powrót,więc kilka słów odnośnie zaistniałych sytuacji.
Na wstępie chciałem przeprosić raz jeszcze Kaza,tym razem publicznie za sytuacje z prawnikiem i ogólną moją niezdrową reakcje,niepotrzebnie się wściekłem na odmowę usunięcia konta jak i filmiku na który wcześniej wyraziłem zgodę i raz jeszcze Przepraszam,to nie powinno mieć miejsca.Chęć usunięcia to skutek zażartej debaty która według mnie nie powinna w ogóle mieć miejsca na forum.
Moje odejście to w dużej części również efekt owej debaty jak i ogólny bałagan czasami panujący na forum do którego również się w jakimś stopniu przyczyniałem,ale od tej pory nie będę zaśmiecał forum głupotami gdyż przez przerwę dowiedziałem się do czego służy forum i że jest mi potrzebne gdyż bardzo ułatwia kontynuowanie hobby.
Spoko Irata, skoro pojawiły się przeprosiny to i z mojej strony sprawa też zamknięta. Dlatego poprosiłem Wieczora o przywrócenie Ci konta. Miłego korzystania z forum.