Z opisu działu kupię/sprzedam/zamienię: "Uwaga, można też ogłaszać się z innymi retrokomputerami niż Atari!" Regulaminu chyba nie złamałem. Daję szansę pozbycia się elektrośmieci i jeszcze chcę zapłacić :)
nieprawda bo złamany,wszystko oprócz Commodore,jest zapis w regulaminie,ale to widzą tylko nieliczni ;). Jak chcesz pozbyć się Commodore to najlepiej podlać benzyną i spalić ;).
wrogie komputery po zgraniu danych powinny być unicestwiane . Jakby wybić wszystkie retro kompy poza Atari to bezdyskusyjnie Atari by było najlepsze,wszyscy by robili gry na Atari :D . ;)
@Irata: jakbym słyszał ś.p. Krzysia Qbeczko. ;) Tymczasem commoda ma swoje zalety, jest trochę fajnych gier i dem, itd. Nie skreślałbym jej totalnie, to na pewno.
@Dracon Spoko,ostatnio się przyznałem że potajemnie w dawnych czasach(lata 90) trzaskałem na C64 w Rastana i Ghost'n Goblins,ale tak mnie gryzła "zdrada"że nie mogłem na nim grać-autentyk,później co prawda z tego wyrosłem i w latach 98/99 ograłem co nieco. Mam C64 jak by co i jest całe :D,ale z trzy lata,albo lepiej niewłączane,w sumie pograł bym w Prince of Persja,ale nie mam Carta,ani odpowiednika SIO2SD a magnetofonu sam z siebie nie tykam,chyba że miałbym z kim pyknąć,a nie mam... Ja tak mam że jak ubzduram sobie jakiś sprzęt,jakaś gra mi się wyjątkowo spodoba,czy po prostu ma to coś,to nie ma zmiłuj,choć mam kilka platform to jednak mam i takie które faworyzuje :D.
nie,nie sprzedaję sprzętów,Ps3 z grami wpadło mi za jednego Drona więc wystawiłem,oprócz Atari i Mega Drive to z innych sprzętów standardowo posiadam po sztuce.