atarionline.pl Strumień z KISZKOWA ;) - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorpin
      • CommentTime15 Aug 2020 12:08

Aloha.

Jako, że są wakacje i nic się tu nie dzieje a możliwości są, to postanowiliśmy umilić sobie i być może Wam sobotni wieczór. Będzie to co zwykle czyli trochę dem z "malucha", może z Lynxa, będą browary i h* wi co jeszcze :)

Przygotowania trwają, łączymy się z naszym Studiem1 znajdującym się w malowniczej nadmorskiej miejscowości Kiszkowo:

transmisja z tego miejsca prawdopodobnie rozpocznie się około 19:00. Będzie (mam nadzieje) niespodzianka - mamy tu gości specjalnych :)

Uprzedzam też, że mogą wystąpić problemy z łączem do netu (z komórki ;)) i przerwany strumień pojawi się wówczas pod innym adresem. Awaryjnie link będzie można namierzyć tu.

link do streamu wrzucę popołudniem, jak tylko ogarnę to zamieszanie.

DOZOBA.
      • 2: CommentAuthorxxl
      • CommentTime15 Aug 2020 13:08

heh, strumien z kiszek... juz myslalem ze nowa prodka magistra inzniera ;-)
      • 3: CommentAuthorpin
      • CommentTime15 Aug 2020 13:08

hehe, fakt. To nawet dobry tytuł dla gry ;)
    1.  
      Czelen akcepted :)
      • 5:

CommentAuthorsun
      • CommentTime15 Aug 2020 15:08

nie mogę się doczekać, zarówno streamu jak i nowej gry :)
      • 6: CommentAuthorpin
      • CommentTime15 Aug 2020 18:08

• 7: CommentAuthorpin
      • CommentTime15 Aug 2020 23:08

Dziękuję wszystkim obecnym, jak i nieobecnym ;). Imprezka trwa, choć muszę z tej łąki pozbierać trochę sprzętu więc - trzymajcie się zdrowo! ;)
      • 8:

CommentAuthorpirx
      • CommentTime16 Aug 2020 05:08

zobaczyłem tytuł wątku i myślę sobie oooookulka, nowa gra od magistra, czad ;)
      • 9: CommentAuthorpin
      • CommentTime16 Aug 2020 11:08

Ciekawe ile czasu yt będzie to mielił, bo jak na razie to z 4.5h jest dostęp do ostatnich 5 minut
      • 10:

CommentAuthorsun
      • CommentTime16 Aug 2020 12:08

byłem, posłuchałem.... pin... wiesz, że ja ciągle czekam na archiwum muzy od Ciebie? Ja wiem, że jak facet obieca to nie trzeba mu co pół roku przypominać, ale... będę się przypominał :)
      • 11: CommentAuthorpin
      • CommentTime16 Aug 2020 12:08

pamiętam, i przepraszam za zwłokę ;)
      • 12: CommentAuthorpin
      • CommentTime16 Aug 2020 20:08

ok, yt przemielił materiał i strumień z Kiszkowa wypłynął w całości. Aaaa - sorry za poziomy głośności; na tym małym mixerku nie tak łatwo to ogarnąć ;)