Świetna wiadomość! A przy okazji wrzucam link do tej recenzji w wersji klasycznej, żeby był podgląd, bo upieracie się przy tej wersji skróconej linków :D
Spoko, przyjemność po mojej stronie :D. Chodzi o to, żeby link podać z przedrostkiem www. Z paska w przeglądarce można uzyskać tę formę klikając na link - wtedy z wersji "skróconej" rozwinie się do klasycznej.
Kolega Marcin na swoim fanpage Retrospekcji wrzucił info o naszym magazynie, jest to zapowiedź piątkowej videorecenzji na kanale Loadingu. Szczegóły wkrotce.
Dzieki Peri Noid i Kaz za wrzucenie o naszym magazynie jest od 19.45 minuty :) zachęcam wszystkich do lektury i wsparcia naszego projektu poprzez zakup. Szczegóły znajdziecie oczywiście na naszej stronie internetowej: ->link<-
Pozwolę sobie zacytować słowa, ktore wrzucilem takze na zagraniczne fora etc i na mojego FB, krotka recenzja AF mojego znajomego :)
A short review of Atari Fan English edition #1 by my friend Pendrix24. I have been cooperating with him on testing his USB drivers for Atari ST/TTFalcon for a long time (atari-forum.com) :)
"I bought and read the magazine. Well done Kroll!
It's glossy, all color, 5 mm thick. It has 90 pages. The layout is fantastic. Overall a high quality magazine, much better than I expected.
I enjoyed reading about the USB drivers news :-) where I was mentioned. I enjoyed very much the interview with Rodolphe Czuba, and learn about his story. I also enjoyed the article about web browsers on the Atari ST/TT/Falcon.
I ordered through eBay, it costed me CDN$35 with shipping."
Dobrą robotę Kroll wykonałeś,ty i ekpia wspomagierów,dzięki wam usłyszą o Atari Fanach nawet ci co polskiego nie ogarniają,no a Atari Fan stał się światowym nieregularnikiem ;) ... aż się prosi o kolejne numery które ukazywałyby się regularnie,ale w sumie taka niepewność dodaje nieco dramaturgi i z każdego numeru robi poniekąd przysłowiowego białego kuka :D.