Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Geko:
To nie jest kwestią "przyjęcia kryteriów". Produkcja jest ściśle związana z krajem wytworzenia dobra.Geko:
Bo idąc Twoją drogą myślenia współczesny motor Junak jest "produkcją polską"... a jest klepany w Chinach i jakoś słabo z zaufaniem do jakości (według mnie to przykład jak zepsuć markę oddając produkcję chińczykom).Jacques:
produkt z Polski != polski produktPeriNoid:
Jak w takim razie nazwiesz produkty np. marki Kruger&Matz? Albo inne tego typu? Przecież one ani są w Polsce robione, ani w Polsce zaprojektowane - jedyne co to mają dopasowywany FW. Tyle. Ale firma polska i płaci u nas podatki.Kaz:
Krótkie hasła zazwyczaj najbardziej spłycają temat. W Polsce produkuje się Opla Astrę. Ale również w Wielkiej Brytanii. To w takim razie jak tam według tej prostej regułki - to brytyjskie auto czy polskie? :DGekoPL:
to bez sensu bym próbował dowieść że moja racja jest "mojsza, niż Twoja"... nie będę się zniżał do poziomu rozmowy, gdzie nie ma w ogóle racji... to jest dyskusja bez sensu.GekoPL:
ktoś kto nie jest w stanie przyjąć argumentów drugiej strony, nie jest wart dyskusji. zafiksowanie się we własnej nieomylności, skreśla możliwość dyskusji...GekoPL:
"Made in" wyznacza kraj wytworzenia dobra a nie jego wymyślenia.Zaxon:
Moje zabawki nie mają nic wspólnego z Polską, z Polak potrafi. Ja sobie nie życzę żeby moja praca była w ten sposób wykorzystywana.Zaxon:
Nie ma w tym nic polskiego, pomysł , rewelacyjny jest z Czech, poprawki z Niemiec.Części z Chin.