przy każdorazowym dodawaniu posta otrzymuję jakiś błąd na czerwono wypisany, że niby nie jestem zalogowany. Daję "wstecz" i klikam jeszcze raz dodawanie posta i ten się dodaje. Długo tak będzie? :)
U mnie również wczoraj pojawił się komunikat, że nie jestem zalogowany po tym jak przesłałem na forum swoją wypowiedź (podczas gdy byłem zalogowany). Kiedy wróciłem do formularza i jeszcze raz wysłałem, wtedy pykło. Nie tylko @pin ma z tym problem, ponieważ u mnie on też występuje. Moim zdaniem jest to bug nad którym warto się pochylić.
Jako portal ścisłego zarachowania oraz znana platforma autoryzacyjna dla innych banków, alternatywa dla pz.gov.pl... no właśnie. Ja mam dobry argument: żebyś mógł sobie otworzyć stronę na atari800xl :) Wydaje mi się, że biblioteki SSL/TLS to chyba Atari nie da rady obsłużyć :)
Wiadomo, zawsze można obejrzeć na Contiki i poczekać parę minut aż się załaduje ;). Tylko w takim wypadku lepsze jest zrobienie specjalnego widoku, który działa bez szyfrowania żeby nie osiwieć czekając na załadowanie ;).
A co do HTTPS to spoko, rozumiem jakby to była zwykła strona statyczna, ale tutaj masz logowanie użytkowników i hasła lecą plaintextem.