Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mav:
Mam też wrażenie, że jednego ze stworków trzeba trafić klockiem, żeby zatrzymał się nie przed samą ścianą...bolo:
Robbo Konstruktor L.K Avalonu zawiera ciekawa opcje ktorej nie ma Robbo Kreator. Opcja ta to sprawdzenie zaprojektowanej przez nas planety pod katem jej przejscia.Bolo:
Kaz moim zdaniem plansza jest nie do przejscia, a wynika to z tego ze plansza byla projektowana w Robbo Kreatorze.MM:
W ciągu kilku lat zrobiłem przy pomocy 'ROBBO KONSTRUKTORA' 260 planet.Każdą z nich,jako oddzielną grę,przeniosłem na PC/ASPEQT I kabelek SIO2PC/.Do gry stosuję emulator Atari800Win.Przesyłam moje planety.Jest w nich kilka pomysłów,ktorych nie spotkałem w dotychczas znanych mi grach 'ROBBO'.Jeśli będzie można je wykorzystać w takiej lub innej formie albo udostępnić innym graczom,to bardzo mnie to ucieszy.Z góry dziękuję za pomoc.MM:
W "LUTRY ROBBO 5"-plansza 70 - jest błąd. Bezpośrednio nad sputnikiem powinna znajdować się zwykła kratka.MM:
W "LUTRY ROBBO 3" 1.W odpowiednim momencie wchodzimy w okienko i dotykamy muru/u góry/.MM:
W planetach "Robbo Lutry" znalazłem 4 błędy:Kaz:
Paweł "Yosh" Różański też mocno przyczynił się do zmiany wyglądu i zachowania tej gry. W "Robbo Forever" dodana była muzyka, ekran tytułowy, a wszystkie poziomy były spakowane. Gwoździem programu była wybieraczka poziomów, dzięki której można było do upadłego testować wybraną planetę. (...)Od 1 do 26 z 26