Wszystkie pudełka ( w stanie różnym ale całe nawet gwarancja z pewexu 1990 rok i 176 dolców za atari) magnetofon gra ale klapka się zamyka jak drzwi w polonezie ( coś się urwało? sprężynka? kabel sklejony taśmą ) stacja niestety chyba plastiki w środku poszły bo nie chce się zamknąć ale włącza się i mruga coś próbuje czytać , monitorek jest philipsa, do tego tajemnice atari ( stan różny niestety ) dużo literatury, dużo dyskietek ( te bardziej firmowe i mniej) parę kartów więcej grzechów nie pamiętam jak ktoś chce kupić całość to zapraszam ( nie chcę sprzedawać po kawałku - a mnie tą dyskietkę , a mnie tę książkę ) zdjęcia robione ziemniakiem mogę przesłać na maila . Samo atari sprawne przechodzi mem test gra i buczy. Była drukarka stara lc 20 ale już zachłanny rodzic zdążył wyrzucić na śmietnik razem z pudłem i instrukcją ( chlip chlip ) zostało tylko pudło pełne papieru z dziurkami do traktora drukarki także sprzedaje bo zaraz sobie wymyśli akcję nr 2 jak gdzieś wyjadę. 1500 PLN ( odbiór osobisty zaiste ) <sprzedane można wykasować >
Ja kupiłem. Dzięki xian wszystko działa jak należy nawet dyskietki. Problem z tym popychaczem tylko. "Zdrutowałem" ale chyba słabo i się obraca. Coś pokombinuje jeszcze a raczej na allegro u jhusak zamówię ale ma urlop w następnym tygodniu więc pewnie poczekam trochę.
@barf31, gdybyś dziś zamówił i zapłacił, jutro bym Ci wrzucił do paczkomatu. powiedzmy tak jutro do 9:00, ale najlepiej jak najszybciej, bo jutro wybywam 10-11.