Boje się pomyśleć do czego hipotetyczny złodziej jest zdolny wykorzystać tą gałkę. Kiedyś był taki kawał o skradzionej szczoteczce do zębów w pokoju hotelowym.
ej bez przesady,ja nikogo nie oskarżam. Poza tym na naszych party nie kradną.Kilka osób chciało pożyczyć ... ja byłem za sceną a tam było dość nerwowo,możliwe że przytaknąłem i tyle .... Teraz zapomniałem kto co i dzwonie po wszystkich,szukam.
kurde pin ale ja gram na tym,to nie był jakiś tam któryś z rzędu Joystick,długo tego Arcade sticka szukałem :( .
Sugerujesz żeby rozkręcać siłą na party ludziom komputery ? w sumie dobry pomysł,ale nikt komputerów teraz nie zabiera,trzeba by zdobyć adresy i jak pojadą na party to samemu posprawdzać,a nóż by się przy okazji mój arcade stick gdzieś znalazł ;) ;) ;) .
To i ja się podepnę pod temat. Luty 2020 - Kris3D zabrał moje dyskietki od KAZ'a do Krakowa. Miały trafić do Kroll lub Pina. U Krolla ich nie ma. Jakby przypadkiem w przyszłym tygodniu na Retrospekcjach trafiły do Krolla, byłoby mi bardzo miło ;)
:D Jak mieliśmy premierę "Deszczownika" przekazałem KAZ'owi ponad 20 dyskietek (różne piraty, Grubcie i inne prywatne) w celu próby odzyskania danych - co się częściowo udało. Mieliśmy z tego premierę gry "Noddy"...
Gdzieś w lutym 2020 KAZ zostawił mi wiadomość:
"Ps. Twoje dyskietki pojechaly do Krakowa. Przekazałem Krisowi3D jak tu byl, powinny dotrzeć do Pina albo Krolla."
w sumie nie paliło mi się z tymi dyskietkami, ale teraz robię tę wystawę "8bitów sztuki" i pomyślałem, że mógłbym dyskietki Grubcia pokazać...
tzn - coś mi się kojarzy że była jakaś akcja z tymi dyskietkami i odnoszę wrażenie, że w pewnym momencie leżały u mnie. Przed Retrospekcjami będę rozgrzebywał wszystkie te elektro-śmieci więc rzucę okiem przy okazji i dam znać czy coś podejrzanego się nie znajdzie przypadkiem.