Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
uicroBee:
Właśnie zapłaciłem za 73(!) numery RAZEM, ponoć wszystkie zawierające kącik MIKRO - specjalnie pod tym kątem wyselekcjonowane przez sprzedawcę. Na pewno nie mam mocy przerobowych aby zeskanować wszystkie numery w całości. Raczej zeskanuję tylko okładki (aby było widać który to numer) i strony MIKRO.uicroBee:
Pisma przyszły w ub. tygodniu i zostałem zaskoczony ich formatem, niestety większym od A4. Skończyło się zakupem nowego skanera A3 :) W sumie przymierzałem się do tego już od jakiegoś czasu bo miałem już wcześniej parę materiałów A4 i przez te Razem(y) w końcu się zdecydowałem. W każdym razie, dziś go zainstalowałem i zeskanowałem testowo pierwszy numer. Szczęśliwie w tej kupionej stercie Razem, jest numer z inauguracją tego kącika Mikro. Jest to numer z 11 sierpnia 1985, a więc jeszcze przed ukazaniem się pierwszego "małego", czarno-białego Bajtka.uicroBee:
Założyłem że skanuję przednią (...) okładkę i strony z działem Mikro. Jeżeli Mikro jest tylko na jednej stronie, to skanuję też sąsiednią stronę, aby przy przeglądaniu .pdfa w trybie dwustronicowym, na ekranie wyświetlane było to samo co przy czytaniu wersji papierowej. (...) Mikro ma czasem dwie, a czasemOd 1 do 22 z 22