Zork II The Wizard Of Frobozz Side A (release 19) W bazie jest relase 15 i 48 Kaz, myślę że możesz w opisie dodawać numer relase, tak jak zrobiłeś to np. tu: Zork II The Wizard Of Frobozz (v4,s1,release 48).atr Zork II The Wizard Of Frobozz (v4,s2,release 48).atr
Po sąsiedzku też trwa archeologia stosowana. Porównałem (md5) wykonany tam dump kasety, a konkretnie pliki .xex z niego, z tutejszą bazą, no i wygląda że wszystkich z nich na aol brakuje (nie tytułów, ale tych konkretnych wersji plików). Nie załączam archiwum, bo można ściągnąć ze źródła: ->link<- -- tchoovay :)
Zidentyfikowałem jeszcze cztery ze strony A tej samej kasety: ->link<- post #756, brakujące w bazie aol: 09_Hawk_Quest_2.xex 11_Hawk_Quest_4.xex 12_Citadel_Warrior.xex 14_Cloudburg.xex -- tchoovay :)
Citadel Warrior jako tytuł jest, zarówno .cas jak i .xex (dwie wersje), jednak te które podlinkowałem to inne wersje. Nie analizowałem różnic, ale wiem że aol zbiera(ło) wszystkie wersje. Dla wygody, załączę.
Dzięki uicr0Bee oraz Duncan. Dorzuciłem do archiwum to co tu zamieściliście. Plików z AA nie mam, ponieważ pliki są dostępne tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych.
Tak, ja również. Ale poszukiwania nazwy w magazynie Zong mi sie nie powiodły, także na liście dzieł Kemala Ezcana i w innych źródłach tego nie potwierdziłem, dlatego pytam.
Zyclop was released as PD and Zyclop - Giant Oak, as well as Zyclop - Space Craft were released as PD as well. Zyclop was a single-sided disk, whereas the others were a double-sided disk.
You could buy KE-PD's directly from KE-Soft and they came with a disk-label (printed with a 9-needle printer, later with a 24-needle printer) with the name on them.
Kaz, skasuj ten .cas! :-) A konkretnie z postu #31: 12_Citadel_Warrior.cas. On jest w turbo, wrzuciłem z rozpędu, a chyba w bazie nie zbierasz wersji turbo? Przepraszam i jako zadośćuczynienie za nadmiarową robotę wrzucam .xex-y z całej strony B tej kasety wspomnianej w poście #27 (Empex_Zestaw18_turbo_Strona B) AllDup żadnego nie znalazł (po MD5) w bazach AOL.
-- Edit-- Moja "kulpa", poprzedni załącznik jednak zawierał kilka plików już istniejących w bazach atarionline. Podmieniam plik .zip już bez dubli.
...i pozostałe .xex-y ze strony A tej kasety (Empex_Zestaw18_turbo_Strona A ), brakujące w tutejszych bazach, poza Citadel Warrior z postu #32. W sprawie tej kasety to już wszystko wyprostowane.
-- Edit-- Moja "kulpa", poprzedni załącznik jednak zawierał kilka plików już istniejących w bazach atarionline. Podmieniam plik .zip już bez dubli.