Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Żbiku:
Ja zabezpieczałem grę dla Stanbitu i wykonałem duplikację wszystkich wersji dyskowych na moim sprzęcie, aby nie było łatwo gry skopiować - opowiem jak została zabezpieczona i dlaczego tak.Kaz:
Do takich perełek należy Paser czyli demonstracyjna wersja gry autorów podpisujących się ksywą Chmiel i Bael, a sygnowana jako powstała dla L.K. Fire-Bird 24 lipca 1996 roku w Gdyni. Chmiel to Marcin Mielniczuk, Bael to Dariusz Bzówka, obaj byli członkami grupy Mega Assembler Crew, pracowali wspólnie również przy grze "Lancelot". Dobrze się składa też to, że kolega Grzegorz "Żbik" Żbikowski, założyciel i właściciel L.K. Fire-Bird będzie wkrótce naszym gościem na zoomie, może będzie wiedział coś więcej, bo to on przecież zrezygnował ze sprzedaży "Lancelota" pod koniec swojej działalności biznesowej na Atari. Tamta gra pochodziła ze stycznia 1996 roku, można więc się domyślić, że tym bardziej "Paser" z lipca 1996 nie miał już szans na wydanie.Dracon:
A czy ten na samym dole to nie Tiger/NG albo ktoś podobny? ;)Od 1 do 40 z 40