bardzo mi miło, że o mnie pamietacie, ale nie dam rady panowie... miałem wakacyjną przerwę a teraz czas wrócić do rozpoczętych projektów - bo terminy gonią ;) ale następnym razem, kto wie.... ;)
o kurka, ale macie wymagania... Muszę w końcu wziąć się za tego G2Fa, z tego co widzę to w pierwszej dziesiątce się już nie łapie, dobrze że nie samymi kolorami grafika żyje.
PS. od jakiegoś czasu gram na klawiszach, a że mniej więcej wiem na jakim klawiszu leży jaki dźwięk, więc niektóre kawałki przerzucam na Atari, jeszcze daleka droga przede mną by grać swobodnie, ale trening czyni mistrza i myć może kiedyś gdzieś zagram na żywo.
Puki co moje twory słyszały i przeżyły z 4 osoby. Bielas - trzyma kciuki i udziela mi muzycznych korepetycji. Pinokio - każe mi grać, grać, grać i za kilka lat mam się zgłosić- kawałki słucha jak go zmuszę . Kaz - napisał że jak to moje to spoko. Miker - o ! Irata, spoko, nawet nie fałszujesz.
Załączam więc kawałek mojego autorstwa, grany niestety na żywo, niestety gdyż nie jest jeszcze złożony do kupy na MPC One, a średnio puki co ogarniam dwa syntezatory na raz.
Pod koniec nieco improwizowałem.
Sorka za ofa, ale jakby ktoś chciał muzyczkę do jakiegoś słabego tworu to mogę pomóc, za grafikę się nie biorę, jak napiszę demko to wrócę do G2F i grafiki na A8... ... z przytupem ;).
@IRATA4 Zapomniałeś, że mi też to pokazywałeś. :P I wysłuchałem wcale nie ze zgorszeniem. :)
@Tebe Też "przeżyłem" spotkanie z G2F więc nie było najgorzej... :> Poza tym jeszcze Ripek czy Vidol. Zresztą w tej Twojej "galerii G2F" jest sporo prac ogólnie.
Niemniej co do tutejszego projektu, to niestety wyszedłem nieco z wprawy i raczej nie pomogę teraz. :|