Witam, tak jak w tytule mam na sprzedaż Playstation 1 model SCPH 5552, wraz z oryginalnym padem bez DS i oryginalną kartą pamięci. Konsola jest w dobrym/bardzo dobrym stanie wizualnym, talerzyk trzymający płytę bez wyłamanych ząbków, natomiast nie wiem czy konsola jest przerobiona, dziś przetestuje i podeślę foto. Osoby wstępnie zainteresowane proszę o kontakt, jak nie będzie chętnych w sobotę i niedzielę jadę z nią na giełdę.
Star Wars wydanie Steel Book, płyty w bardzo dobrym stanie, czekam na wasze propozycje.
PS. Larek- zapamięci, mam dla ciebie odświeżacze powietrza STAR WARS- wiem że lubisz Star Warsy i zdobyłem kiedyś dla ciebie, napisz gdzie bywasz albo gdzie mogę to podesłać.
@ pancio konsola jest kolegi, zaraz podeślę fotki to sam to wyceń, możemy ponegocjować, kumpel mówił coś o okolicach 350 zł z grami jako cena wywoławcza, są do niej oryginalne gry, ja oceniam jako stan dobry plus - czyli bez wstydu może stać w salonie. Bardzo dobry to dałbym jakby był karton folijki i inne bzdety no i jakby nie była używana. Jak się zdecydujesz to mogę podać numer do kolegi, ów kolega prowadzi w Łodzi lombard, jak ma coś co być może któryś ze znajomych by chciał, to biorę takie rzeczy i pomagam opchnąć, w zamian mam po kosztach gry na PS3/4 .
Konsoli nie czyściłem, jakbyś chciał to mogę to bezpiecznie zrobić, w latach 99/2001 pracowałem w serwisie "Playstation"- głównie naprawy/czyszczenia optyki plus mody.
na górze jest lekkie przetarcie które dość trudno dostrzec, jak się zdecydujesz to na maila mogę wysłać foty w MEGA JAKOŚCI.