atarionline.pl Sprzedam Playstation 1 i komplet STAR WARS na Blue Ray. - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime3 Nov 2022 17:11 zmieniony

Witam, tak jak w tytule mam na sprzedaż Playstation 1 model SCPH 5552, wraz z oryginalnym padem bez DS i oryginalną kartą pamięci.
      Konsola jest w dobrym/bardzo dobrym stanie wizualnym, talerzyk trzymający płytę bez wyłamanych ząbków, natomiast nie wiem czy konsola jest przerobiona, dziś przetestuje i podeślę foto.
      Osoby wstępnie zainteresowane proszę o kontakt, jak nie będzie chętnych w sobotę i niedzielę jadę z nią na giełdę.

Star Wars wydanie Steel Book, płyty w bardzo dobrym stanie, czekam na wasze propozycje.

PS. Larek- zapamięci, mam dla ciebie odświeżacze powietrza STAR WARS- wiem że lubisz Star Warsy i zdobyłem kiedyś dla ciebie, napisz gdzie bywasz albo gdzie mogę to podesłać.
      • 2: CommentAuthorpin
      • CommentTime3 Nov 2022 17:11

Wstępnie rezerwacja. Zadzwonię dziś po 23:00.
      • 3:

CommentAuthorpancio
      • CommentTime3 Nov 2022 18:11

a za ile jesli mozna wiedziec?
      • 4: CommentAuthorpin
      • CommentTime3 Nov 2022 22:11

odwołuję rezerwacje.
      • 5: CommentAuthoras...
      • CommentTime4 Nov 2022 06:11

@Pancio,
      to tajne informacje.
      • 6:

CommentAuthorpancio
      • CommentTime4 Nov 2022 07:11

IRRATionalne znaczy...
      • 7:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime4 Nov 2022 19:11 zmieniony

@ pancio konsola jest kolegi, zaraz podeślę fotki to sam to wyceń, możemy ponegocjować, kumpel mówił coś o okolicach 350 zł z grami jako cena wywoławcza, są do niej oryginalne gry, ja oceniam jako stan dobry plus - czyli bez wstydu może stać w salonie. Bardzo dobry to dałbym jakby był karton folijki i inne bzdety no i jakby nie była używana.
      Jak się zdecydujesz to mogę podać numer do kolegi, ów kolega prowadzi w Łodzi lombard, jak ma coś co być może któryś ze znajomych by chciał, to biorę takie rzeczy i pomagam opchnąć, w zamian mam po kosztach gry na PS3/4 .

Konsoli nie czyściłem, jakbyś chciał to mogę to bezpiecznie zrobić, w latach 99/2001 pracowałem w serwisie "Playstation"- głównie naprawy/czyszczenia optyki plus mody.

na górze jest lekkie przetarcie które dość trudno dostrzec, jak się zdecydujesz to na maila mogę wysłać foty w MEGA JAKOŚCI.

• 8:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime6 Nov 2022 18:11

jak ktoś szuka okazji itp, to mam także dostęp do konsol gratów tak od 50 do 150 zł, najczęściej tną filmy (problemy laserowe).
      • 9:

CommentAuthorpancio
      • CommentTime6 Nov 2022 19:11

Nie trzeba fotek. mogę dać 250 - gry chodzą po ok. 50 zeta - konsola po 150 max

Jeśli pasi to w kontakcie.