Czołem drużyna, dostałem dwa lata temu Atari 1040 STf od znajomego, ale jakoś brak mi serca do tego komputera, dlatego chętnie go sprzedam lub zamienię na inny sprzęt (na przykład Dragona 32/64, ale inne komputery też mile widziane). Komputer w pełni sprawny, jedyny mankament to górna część obudowy trochę luźna, trochę się porusza, ale nie widać tego na pierwszy rzut oka. Tos 1.04 UK w zestawie interfejs myszy na USB oraz Ultrasatan. Dorzucę też kabel zasilający,pudełko z dyskietkami, kabel SCART oraz kartę microSD z softem.
Wolałbym na coś zamienić, ale jak nie będzie ofert to sprzedam, komputer dostałem za darmo więc nie będę dużo wołał, powiedzmy 1000 zł za wszystko z przesyłką
@gorgh: cena hmmm przemilczę i to nie tylko chodzi akurat o tego STefana, ale wiem że trafi do człowieka który na bank nie sprzeda i co dodatkowo , będzie używał ;)
Spoko przyjacielu wiem, ile dodatki warte, tylko smutek mnie bierze , ja ceny windują i to nie inflacja tylko "kaprys" od jakiegoś czasu, i nie chodzi tylko o to ST ;) A uwierz to Twoje Atari leci na pewno w dobre ręce ;)