Zapraszam chętnych na sztabik w dniu 14.04.23 do lokalu Krucza Cocktail Bar na ul. Kruczej 16/22 od godziny 18:00. Jak widać zmieniłem miejsce na centrum, więc chyba każdemu będzie pasowało :) Są chętni?
Alex jak są chętni to niech przyjdą na 17-tą, ja rezerwacji nie robiłem, bo nawet nie wiem ile miałoby być osób, więc ciężko coś rezerwować. Tym razem zrobimy spontanicznie, a w przyszłości pewnie będę rezerwował. W dodatku ja chyba dojadę na około 18:30.
Byli, Pecuś + Ania, Qba Husak, Kmk/Draco, Alex, Gzynio, Vasco + Aga, Inn (Monika), Lizzard, Sikor, Piotr D Kaczorek (savo), Cyprian , as.. -oraz jeśli kogoś nie dodałem to przepraszam... Sztab skończył się tradycyjnie około 6tej rano.
Było miło :) Szkoda tylko, że niektórzy zapomnieli ile wypili i musieliśmy z Draco zapłacić brakującą kwotę. Next time każdy pije na osobny rachunek ;)
Nie wnikam kto zawinił. Może na kelnerzy oszukali?... Mówi się trudno ;) Po prostu pamiętajmy next time o osobnych rachunkach, żeby nie było takich akcji.
Oczywiście że dopłacę, choć wiem co zamawiałem :P.
A w C24 daaaaawno już nie byłem :)
Tak sobie myślę, a może doliczyli wam "procenty" za serwis? Choć mi doliczyli do mojej części rachunku, więc do reszty powinni procenty od reszty policzyć... a jak policzyli raz jeszcze od całości?