Właśnie miałem ogłaszać sztaba i oferta wydaje mi się ciekawa. Jako że w Bolku byłem ze 2 razy, to nie mam doświadczenia z tym lokalem i nie wiem czy robić rezerwację czy idziemy na żywioł?
Frekwencja do 21 była 6 osobowa, a potem wyszedłem z Nostym i nie wiem jak to się dalej potoczyło. A zdjęcia robił jak ja jeszcze w kolejce po swoje drinki czekałem i dlatego naprzeciwko jest wolne miejsce :) Lokal zmieniliśmy bo w Bolku HH było tylko do 19, a nam jeszcze się chciało posiedzieć. Ceny były zgodnie z ofertą i jak nić się nie zmieni to za miesiąc też tam będziemy. Osobiście nie sprawdzałem lokalu w środku ale może koledzy tam byli i będą mogli coś więcej napisać.
Przybył jeszcze Cyprian oraz jeden wojownik... Ja skończyłem kulturalnie o pierwszej coś. Jeden z uczestników pisał że o 05:33 "jusz", dotarł do domu...
Pierwszy raz wydałem tak mało na sztabie, lokale były świetne, tylko tempo było zabójcze. Na następny sztab mają przybyć posiłki z innych miast. Bo walczyliśmy. Na dwie zmiany ;)