atarionline.pl Lost Party 2024 - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthoras...
      • CommentTime15 Jul 2024 21:07

Świetne party oraz Świetni ludzie, niektórych nie widziałem wiele lat.
      Natomiast same kompoty to sztos.

Dziękuję!
      • 2:

CommentAuthorsun
      • CommentTime16 Jul 2024 11:07

Fakt, ale gdzieś Ty tam kompot miał? ;)
      • 3:

CommentAuthorJacques
      • CommentTime16 Jul 2024 13:07

Kompot pewnie miał w "Karczmie pod tęczą" :D
      • 4: CommentAuthoras...
      • CommentTime16 Jul 2024 20:07

W starej gorzelni bardziej ;)
    1.  
      Chciałem Wam bardzo podziękować za uczestnictwo w Lost Party 2024!

Była nas moc! Wydaje mi się, że miło i w dobrym towarzystwie spędziliśmy te cztery upalne dni. Nawet pojawiły się osoby, których nie widzieliśmy lat kilka (a rekordzisty ponad 20!).

Dziękuję za każde dobre słowo, które usłyszałem na/po imprezie i każde, które przeczytałem w sieci. Zapowiedziano mi także relacje ze zlotu - nie mogę się doczekać. Równie szczerze dziękuję za każdy głos, który mówił, że można było coś zrobić lepiej. Obiecuję, że postaramy się wyciągnąć z tego wnioski i je wdrożyć.

Dziękuję za każdą pracę oddaną na composy! Znowu mamy hit, o którym nie zapomnimy przez lata!

Dziękuję za wykłady Rockiemu i Rafowi!

Dziękuję współorganizatorom: Lewisowi, Krapowi, Aspenowi. No i Tygrysowi, który ratował nam tyłek w momencie awarii!

Dziękuję wszystkim sponsorom: Lotharkowi, Duddiemu, Rafowi, Tigerowi, Arkowi, Nocnemu Retro Graniu, Delemu, Sunowi, Yoshitace, Mq!

Zdjęcie uczestników w pełnej rozdzielczości (by Pet) znajdziecie pod linkiem:

Panorama:
      ->link<-

CUONCP!
      • 6:

CommentAuthorAlex
      • CommentTime19 Jul 2024 22:07 zmieniony

Ja bardzo żałuję, żę nie udało mi się znaleźć czasu by przyjechać, ale takie życie. Może w końcu się uda, choć terminy w latach przyszłych prawdopodobnie będą podobne...
    2.