No tak. Ale póki co to ty to produkujesz i sprzedajesz nielegalnie. Lawirujesz , odsyłając do twoich reselerów . A ja zwyczajnie, skoro produkujesz sprzęt, chciałem kupić. Legalnie.
@ adi - w odpowiedzi na twój głupi tekst "Jak zaczynałeś z Atari w latach 90-tych, to teraz jesteś stary dziad i nie masz już gibkości sprzed lat." - cały czas trenuję karate shotokan, posiadam 1 DAN i mógłbym spokojnie zdawać na kolejne ale nie mam takiej potrzeby. Tak więc misiu drobny nie fikaj jak nie znasz przeciwnika. Po za tym posiadam jeszcze inne kwalifikacje o których tu nie będę pisał a znajomi z forum doskonale wiedzą o jakie umiejętności chodzi ;) Wracając do tematu Stary dziad, skoro ja dla ciebie jestem stary dziad to wychodzi na to że ty jesteś dla mnie jakimś młodym gówniarzem co dopiero z pieluch wylazł a już fika ;)
Panowie, pax, pax, pax! Rozumiem, że zarówno atak jak i odpowiedź są w połowie żartobliwe, ale jednak z dużą nutą niepotrzebnego napięcia. Poproszę o krok wstecz i nie jechanie po sobie. Każdy ma po jednym punkcie za przytyki i inwektywy, jest remis, nikt nie wygrał, nie przegrał. Od teraz rozmawiamy o Atari albo wcale.