atarionline.pl Silly venture 2024WE - wyżywienie - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorgreymsb
      • CommentTime30 Nov 2024 21:11 (3 dni temu)

Jest WIELKA prośba - tak jak informowałem jakiś czas temu, udało się zorganizować "lunche" w Restauracji Filharmonia dla uczestników SV2024WE w BARDZO korzystnej cenie - 39PLN (za dwa dania - zupa + danie główne!). Jak na tak piękne miejsce i dwudaniowy lunch w samym sercu miasta Gdańska, jest to naprawdę bardzo atrakcyjna oferta.

Z czym zatem wiąże się prośba? Abyście w formularzu zadeklarowali kto z Was chciałby skorzystać z lunchu, aby personel restauracji przygotował wystarczającą ilość. W formularzu jest także opcja dla osób, które nie jedzą mięsa (dania wegetariańskie/wegańskie). Wypełnienie formularza nie jest wiążące i nie trzeba nic opłacać. Ma to tylko i wyłącznie na celu pozwolić ocenić "zapotrzebowanie" uczestników SV2024WE. Zajmie Wam to góra 3 minuty! (a może i krócej?). Z góry dzięki za pomoc!

FORMULARZ: ->link<-

Przypominam, że dodatkowo otrzymaliśmy rabat 10 % na dania i napoje z karty menu (w tym dania wegańskie i wegetariańskie!)

Restauracja Filharmonia to najlepsza możliwa lokalizacja w sercu starego Gdańska, na wyspie Ołowianka, przy samej Motławie i napisie GDAŃSK (przy którym nomen omen zrobimy wspólne foto) oraz kładce łączącej wyspę z Długim Pobrzeżem. Z okien Restauracji rozpościera się przepiękny widok na rzekę i zabytkowe Długie Pobrzeże, w tym na Żurawia Gdańskiego, który jest symbolem miasta.
      • 2:

CommentAuthormaly_swd
      • CommentTime30 Nov 2024 22:11 (3 dni temu)

I to wyróżnia Ten zlot od innych.
      Wszystko na najwyższym poziomie.
      • 3:

CommentAuthorgreymsb
      • CommentTime30 Nov 2024 22:11 (3 dni temu)

Kto pisze się na lunch z Adamem Gilmore? :) Sam nie wierzę, że to wszystko się dzieje... :)

Dzięki za dobre słowo, Mały :) I za wszystko co dla mnie/dla nas robisz.
      • 4:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime1 Dec 2024 06:12 (3 dni temu)

Żarełko zarejestrowane, ale nie dlatego, że Gilmore tylko dlatego, że będzie Mały, ty i inni przyjaciele i znajomi :)
      • 5:

CommentAuthorgreymsb
      • CommentTime1 Dec 2024 11:12 (2 dni temu)

Z Adamem bardziej chodziło mi o to, że nigdy bym nie uwierzył, że będę miał kiedyś możliwość nie tylko zaprosić Go na imprezę, ale nawet zjeść wspólnie lunch na atarowskim party, które mam przyjemność organizować :) Takich muzyczek z dzieciństwa jak te z Blinky's Scary School, Zybexa, Draconusa czy Mountain Bike Racer się o po prostu nie zapomina.

Ale dzięki za dobre słowo, Kaz, fajnie będzie się znowu zobaczyć :)
      • 6: CommentAuthorszeryf
      • CommentTime1 Dec 2024 17:12 (2 dni temu)

@Grey: A co jak Adam nie będzie głodny bo na przykład chciał zaoszczędzić na kasetę i po drodze zje kanapki z domu :O Co wtedy...
      • 7:

CommentAuthorgreymsb

@Szeryf: to wtedy wypijemy np. drinka ;) zresztą Adam na liście obecności napisał: "More Beer!!! \m/", więc chyba zawsze jest jakaś alternatywa ;)
      • 8: CommentAuthorgorgh

uśmiałem się :)
      • 9:

CommentAuthorBca
      • CommentTime2 Dec 2024 04:12 (2 dni temu) zmieniony

A kanap(k)owcy żądają - onlinowego streama!!!