Chyba ja. :) Niestety nie samochodem - do Wrocławia dojadę autobusem. Chętnie z kimś bym się zabrał, gdyby było wolne jedno miejsce na mnie i parę moich bambetli. :D
Napisz do mnie maila i podaj swoj telefon. Popytam sie, postaram sie tak poorganizowac, zeby auta jechaly wypelnione, jezeli oczywiscie kierowcy sie zgodza.
Oferuję 1 miejsce w samochodzie na trasie Wrocław - Głuchołazy i z powrotem. Wyjazd myślę byłby w piątek jakoś przed południem, powrót w niedzielę. Koszty benzyny na pół, bolid pali jakieś 6.5-7 l. / 100 km w trasie ;-) Jeden warunek: decydować się trzeba w pełni świadomie (i nieodwołalnie :P ) do jutrzejszego wieczora (sobota), bo potem wyjeżdżam na parę dni i nie będzie możliwy kontakt w necie.
Taką samą informację zamieściłem na Atari Area, także ktokolwiek/gdziekolwiek pierwszy - ten lepszy ;-)
EDIT: Zgłosił się do mnie Voy, także sprawa jest już nieaktualna.
Dzisiaj do Wrocka dotarl namowiony przeze mnie Exin (Niemcy), komodorowiec i atarowiec w jednej osobie. Exina dzisiaj odebralem z dworca, a Tytus ugoscil w Centrum Reaktywacji Kultury. Mala fotorelacja ponizej:
Dla scislosci - ten z dlugimi wlosami to Exin, w koszulce Jaguar - Kaz, przy drzwiach i kompie - Tytus.
Podrzucam poprawioną wersje intra AtariLED. Usunięte zostały bugi, uzupełniona grafika i dodana muzyka udostępniona przez Mikera, wszystko nadal w 16 kb (bez 10 bajtów :) ). Enjoy (EDIT: mała pomyłka, jakieś małe pod-intro 256b by się jeszcze zmieściło :) )
Konop podeslal zwiastun nowej grupy na scenie Atari czyli AtariBDSM :). Teledysk ten zlotowicze mieli okazje obejrzec w kategorii "Wild". Autorzy: Klaus, Pejcz, Ulrich von Chain :)