Poszukuję programu, który nazywał się chyba animator, był raczej z L.K. Avalon miał on żółtą okładkę, miałem go na kasecie. Pobrałem program animator z tej strony ale to coś innego. W tym programie można było pisać tekst na czarnym tle, podstawiać animowaną tęczę w tle, dawać scrolling... Jak ten program się dokładnie nazywał i gdzie mogę go dostać. ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/stryker/covers/kaseta/polskie/lk_avalon/animator_b.jpg - to nie taka okładka :)
Alex - g.uralowi chodzilo o "Videograph", a nie "Animatora". Rzeczywiscie, instrukcja jest dostepna, PDF wykonal uicr0Bee i znajduje sie ona w tutejszej Bibliotece Atarowca:
Program XEX2CAS, którym pomogłem sobie przy konwertowaniu plików na CAS niestety zwiększył ich rozmiar, przez co można powiedzięć ze są uszkodzone. W załączniku poprawiona wersja nagrana z emulatora Atari800Win PLus.
Kaz, prośba o wymianę pliku cas w archiwum na nowy :)
Czy ktoś ma VIDEOGRAPH w wersji na dyskietkę ? Robię sobie domowe archiwum gier i programów. Większość dyskietek już przegrałem do obraów przez SIO2SD oprócz oryginałów bo są zabezpieczone. Mam oryginalną dyskietkę z VIDEOGRAPH ale chcę mieć ten program na emulator. W bazie jest tylko wersja na taśmę.