Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ooz:
Realizacja "dużych" projektów w dużej mierzeOoz:
Poza tym, odnoszę wrażenie ,że na Atari nie ma zapotrzebowania na PRAWDZIWĄ rywalizacje scenową,Ooz:
zresztą która grupa w Polsce zaprezentowała coś ostatnio?? właśnie Agenda, magazyn ChartariTatqoo:
@Agenda: fajnie, że chce wam się robić nowe prace na naprawdę wysokim poziomie.Ooz:
co do przyszłości zina,Irwin:
Co do Atari to w scenowaniu nie uczestnicze,Ripek:
Teraz to prawdziwe być albo nie być? (dalej na scenie) Liczymy że zin poderwie was do działania ;)Piesiu:
Ostatecznie zdecydowaliśmy się jednak upublicznić zina, ale kwas po "głosowaniu" pozostał, najbardziej produktywny członek projektu już zrobił sobie dłuższy (wieczysty?) urlop od sceny, inni też to rozważają, potrafisz wyobrazić sobie np. GFX compo bez udziału Ooza?Insert:
rozmawiacie imho o niczymdhor:
A wy znowu zaczynacie pieprzyć trzy po trzy.Klaus:
Dracon - zamiast byc publicysta i jarac sie ze kiedys cos robiles i Ci to wychodziloKlaus:
moze wystaw raz na jakis czas jakas prace na party? Nie pisze tego zeby Cie urazic ale po prostu szkoda Twojego talentu i ogladania kolejnej dyskusji w ktorej bierzesz udzial majac na uwadze to ze moglbys cos narysowac :)Klaus:
Bierz przyklad ze mnie ;P heDhor:
Ooz sobie rysuje, pisze do zina, co wam to przeszkadza? Że nie pisze tego, co wy byście napisali? To napiszcie to po swojemu i zróbcie swojego zina, albo wyślijcie tekst do istniejącego.INSert:
aha, a to juz wszystko rozumiem...powrooz:
co do kwestii kodera w grupie jest koder - Gorgh , który znajduje się dopiero na początku swojej koderskiej drogi , jeżeli się nie zniechęci to jeszcze może miło nas wszystkich zaskoczy.powrooz:
kwestia zainteresowania oraz Chartari odsyłam do Twojego postu: ->link<-Piesiu:
zresztą Ty nam robisz tutaj konkretną reklamę ;), szkoda że negatywną :(.Piesiu:
Głosowanie - 7 lutego 2011 o godzinie 14:00 poszedł do Ciebie mail ode mnie informujący o tym, że prace nad zinem dobiegły końca i prosimy o wypełnienie votki, w dwa tygodnie nie zdołałeś wypełnić tych "kilku" rubryk, jeśli tak Ci na sercu leżało to, że votka nie dotrze do wielu osób to dlaczego jako admin AOL nie wrzuciłeś o tym z własnej inicjatywy informacji na główną stronę?Piesiu:
Wytykanie wad - nam nie wolno wytykać wad atarowskiej demosceny, za to Wy możecie nam wytykać nasze wady do woli, ciekawostka.Piesiu:
Organizacja do dupy - no brakuje nam zdecydowanie zarządcy, a może tak wyrzucimy z grupy ze trzech grafików i na ich miejsce przyjmiemy kierownika, wraz z zastępcą i speca od PR'u, wtedy na pewno zaczniemy robić kapitalne dema ;P.Piesiu:
ale wieczne narzekanie na nasze "narzekanie" potrafi doprowadzić do mdłościPiesiu:
ale czy jesteście jeszcze po tym wszystkim wstanie siedzieć do piątej nad ranem dla wątpliwej przyjemności kilku scenowiczów?Piesiu:
nie wiem Krzysiu co się z Tobą dzieje, ale marudzisz gorzej od nasPiesiu:
Tak czy inaczej jeżeli jednak wyjdzie #2, to ja BARDZO chętnie przyjmę każdą pomoc, a napisanie artków zaoferowało już naprawdę wiele osób.Piesiu:
Wytykanie wad - nam nie wolno wytykać wad atarowskiej demosceny, za to Wy możecie nam wytykać nasze wady do woli, ciekawostka.Piesiu:
Ooz najlepszy - a niby kto jest lepszy od Ooz'a, w samym rysunku pewnie np. Ripek, ale toPiesiu:
Ooz ma G2F w małym palcu.slaves:
Agendowcy (...) szkoda, że nie eksplodowaliście w latach 94-97, bo z miłą chęcią wkręciłbym Was do kilku projektówSlaves:
nie ma się czym podniecać - zauważ, że pozostali, aż tak się nie chwalą jak Ty :P ... i chwała im za to.