Szkoda tylko że w komplecie nie ma kabli i zasilaczy zwłaszcza SIO-SIO i zasilacza do stacji bo trudno je zdobyć. Więc pisanie że można je zdobyć łatwo za małe pieniądze jest smieszne, chyba że chodzi o zasilacz do komputera, to się moge zgodzić.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Z racji takiej, że ja jestem raczej laikiem komputerowym, a o łatwej dostępności okablowania informował mnie mój znajomy, który twierdził ,że się trochę zna, proszę mi napisać jak to faktycznie wygląda. Z kupnem jakich kabli nie ma problemu ,a które są ciężko dostępne? Jak wygląda kwestia zasilaczy? Chciałbym coś na ten temat dopisać do aukcji. Zależy mi na tym ,aby nie wprowadzać nikogo w błąd. Z góry serdeczne dzięki! Pozdrawiam!
Co chodzi o ceny i dostępność brakujących części to wygląda to następująco: -zasilacz do komputera cena około 10zł, łatwo dostępny -kabel stacja-komputer(SIO-SIO) cena około 30zł, średnio dostępny -zasilacz do stacji cena trudna do ustalenia gdyż luzem prawie nie do zdobycia, pojawia się może z raz na rok na aukcjach Należy jeszcze doliczyć koszty przesyłki jakby ktoś to kupował oddzielnie, bo takich zestawów niema, aby kupić wszystko od jednego sprzedającego. I w ten sposób cena robi się astronomiczna brakujące części to jakieś na oko 100zł + ze 30zł koszty przesyłki.
Ja ze swojej strony mogę zaproponować za ten zestaw 100zł.
tak, aktualne, nie mam go niestety jak sprawdzić bo swoje Atari sprzedałem będąc nastolatkiem a potem zaginęło w piwnicy sąsiadki, magnetofon jest z dzikiego bazaru, nie od kolekcjonera lub z allegro
stan wizualny bardzo dobry jeśli nawet nie idealny, chyba ktoś grał do końca lub trzymał w pudełku, to jest sam magnetofon i nic po za nim, coś koło 5zł kosztował, nie pamiętam już, ale w tych okolicach tam sprzedają