Zagrałbym, ale ni cholery nie mogę zaemulować joya w WinVICE. Mieszam od 15 minut w konfiguracji, ale nic to nie daje... Komodor pozostaje głuchy na machanie wirtualnym drążkiem.
Kolor niebieski byl zarezerwowany dla przedmiotow i dlatego nie chcialem uzywac go do kolorowania innych elementow gry. Kazdy element na planszy mobl byc w jednym z 4 kolorow jednak przyjolem pewne zasady odnosnie kolorowania aby plansze byly czytelne.
@mgr_inz_rafal: Temat może nieco spóźniony a w każdym razie już nie tak emocjonujący, ale czy nie planowałbyś kontynuacji nurtu gier fekalnych i wypuszczenia kolejnej pozycji nawiązującej do niedawnych wydarzeń w stolicy? Nawet nazwisko bohatera by się zgadzało :>
Pojechał policjant na ryby i słyszy głosy: - Kolego, kolego. Ogląda się a tam nic, no to łowi dalej i znowu słyszy: - Kolego, kolego. Ogląda się patrzy a tam woła płynące środkiem rzeki gówno i policjant zapytał: - Jaki ja tam dla Ciebie kolega? A gówno odpowiedziało: - Bo ja też jestem z organów wewnętrznych.
Ale to będzie edytor: na atari dla atari? na pc dla atari? na pc dla androida? na androida dla androida? na androida dla atari? :D na atari dla androida? :D :D
Sprawdzę, czy da się zrobić na Androida, ale pewnie nie. Zwykłe spaczowanie pliku .apk raczej nie wystarczy, bo podpisy cyfrowe, certyfikaty, sumy kontrolne, sranie w banie...
Ja kiedyś myślałem, jak to rozwiązać u siebie. Najszybszy sposób i najskuteczniejszy, jaki wymyśliłem, to upload z pc na serwer, a wewnątrz apki pobierać z serwera i zapisywać lokalnie w plikach gry. Jedyny "minus" to własny serwer, który to obsługuje. Plus z kolei to szybka wymiana poziomów między innymi graczami.