... najbardziej podobają mi się opisy aukcji, gdzie: WIĘKSZOŚĆ SPRAW NAPISANYCH JEST W MOMENCIE W KTÓRYM ZAPAŁKA NA STAŁE BLOKUJE KLAWISZ CAPS LOCK, OPCJONALNIE SHIFT. Nie mylić SZIT ;)-
eeeeeeee... nie kupiłbym czegoś takiego. Nie podobają mi się w ten sposób pokaleczone obudowy. Atari ma elegancką szarą obudowę, a z tymi kolorzastymi diodami, przyciskami i wyświetlaczem sprzęt traci cały swój urok i wygląda po prostu tandetnie. Zdecydowanie preferuję samo STE i floppy emulator podpięty jako urządzenie zewnętrzne.
.. o gustach się nie rozmawia, lecz jedyne do czego nie jestem przekonany to owe "rozbudowanie systemu" ;)- W zasadzie jest to zwykłe STe z HXC. Rozbudowane STe, to rozumiem że: komp, 4mb, hdd, np. HXC, jakiś nowszy TOS (2.06), sos, sros itd.
.. ooo - strona przedmiotu usunięta przez pracownika Alle-drogo ;)- dobre sobie.
O właśnie. Dobrze to ująłeś. To nie jest żadna rozbudowa :) Ja bym do jako "rozbudowanego" jeszcze dodał PAK030 czy choćby T28 :))) Bez tego to nie jest żadno dopalone ST!!! :]]]]]
aaaaa - pisanie pierdół, że jest już 178.5 obserwujących, rejestrowanie się na forach wyłącznie po to, by zareklamować sprzedawany komp i pisanie, że sprzedaje bo "znudził mi się", dodając DO TEGO WIELKIEGO FONTA W OPISIE nie jestem wstanie określić inaczej, niż wioska. Straszna stodoła. Irytujące...