Film ze zlotu w Głuchołazach jest już dostępny! Na razie wersja HD (5,17GB). Nad wersją DVD pracuję i pojawi się wkrótce. Film udostępniam poprzez sieć BitTorrent. Na stronie ->link<- dostępny jest odpowiedni plik torrent. Dla mnie P2P to eksperyment i nie gwarantuję, iż wszystko będzie szło gładko. W razie problemów dajcie znać. Jednak zaznaczam, że nie planuję udostępniania filmu w innej formie.
Mimo chęci nie udało mi się zrobić krótkiej relacji i musicie męczyć się przez prawie 45 minut, bo tyle trwa film. Szkoda mi było ciąć tak fajny materiał...
Panowie, przepraszam, ale jest problem... dysk sieciowy, na którym miałem film chyba się spier... :( Na szczęście mam wszystkie materiały i gotowy montaż. Trzeba to tylko ponownie wyrenderować. No, chyba że uda mi się odzyskać dane z tego dysku.
Mam nadzieję, że do jutra... eee... tzn. dzisiaj przywrócę możliwość ściągania filmu. Jeszcze raz przepraszam.
Prawa Murphy'ego przypomniały o sobie... Jak to powiedział Brunner do Klossa - dysk na razie is kaput. Film wyrenderowałem ponownie (przy okazji usunąłem literówkę w napisach). Niestety trzeba będzie ponownie pobrać plik torrent, który dołączam tu w formie załącznika (na mojej stronie jest też już poprawiony). Jeszcze raz Wszystkich najmocniej przepraszam. Mam nadzieję, że - jeżeli jeszcze ktoś chce ściągać - to tym razem będzie już wszystko dobrze. Wersja DVD wkrótce. Pozdrawiam
...ehhh, z tym torrentem to średnio niszowy pomysł :) - ciągnę to od wczoraj i mam 65% dopiero... ;)- Larek, wrzuć to może na Pigwę, da rady? (w sensie obrazu płyty DVD, nie full HD).
nosty:"Ekhm... czy ktos wprawny moglby spiratowac 45-minutowy film Larka do 350MB AVI? Nie powinno byc roznicy w jakosci :) " Jestem za i mógłbym to zrobić aczkolwiek mam za mało wolnego miejsca i mało pamięci RAM, sam Photoshop i warstwy zżerają masę miejsca na dysku a więc podpisuje się pod kolegą i również jestem za AVI .
Zrobi moze ktos porzadnego dvdripa, spakuje w rar-y (z .sfv) i wrzuci gdzies w jakies publiczne miejsce??? Odwyklem od torrentow i innych emule-ow ... :|
pin: Pamiętasz jak pożyczyłeś mi kamerkę ? masz ten "dobry ;-) materiał )? Jak co to go zgraj na płytkę jak się spotkamy w Łodzi (Wrzesień) lub na Sv to oddam za płytkę.
Jest, jest... Sprawdzilem i nawet (prawie) caly obejrzalem. ;) Ogolnie film zawartoscia nie rozni sie zbytnio od starszych zlotow, np. Lata Ludziqf, za to montaz i opracowanie niemal wzorcowe. :)
@Calypso2k, jeśli ciągniesz ode mnie z P2P to będzie to trochę trwało. Znacznie szybciej pobierzesz plik z pigwy: ->link<- A tu bezpośredni link do pliku HD: ->link<-
Dla tych co nie mają poinstalowanych odpowiednich rzeczy polecam odtwarzać za pomocą VLC...
wersja lite, do archivizacji 350MiB. Pliki wystawiam równo na 2 tygodnie, więc jeśli będzie zainteresowanie, to mam prośbę, żeby ktoś zrobił tUrrent'a :)