Gra karate. Walczylo sie dwoma zawodnikami na arenie z publicznoscia do utraty energi na pasku. W czasie przerwy z sufitu wyskakiwal skorpion ktorego trzeba bylo przeskoczyc.Wie ktos jaki to tytul? Zagrywalem sie w to z kumplem swojego czasu.
Miałem kiedyś na kasecie gierkę typu PAC-MAN, na pierwszy rzut oka niczym nie różniącą się od zwykłego PAC-MAN/a jednakże podczas rozgrywki gdy duszki opuściły swoją "pieczarę" można było wejść do środka co przywoływało złego ciemniejszego PAC-MAN/a z którym trzeba było stoczyć walkę na strzały (znikał labirynt ,coś na wzór ARCHON/a). Jednakże mimo wielu prób i starań nigdzie w sieci nie mogę odnaleźć owej gierki a połowy z mojej kolekcji kaset mój magnetofon nie czyta.
Skateboard by Raindorf-Soft (Andreas Binner and Harald Schoenfeld) had been released on the german disk-magazine "AMC-Soft" a long time ago. This disk magazine featured mainly texts, but every issue had *one* game (on diskside b) and Skateboard was one of those games...
Later the game was also available on an AMC compilation disk, named "AMC Spieledisk I" -Andreas Koch.
Skateboard by Raindorf-Soft (Andreas Binner and Harald Schoenfeld) had been released on the german disk-magazine "AMC-Soft" a long time ago. This disk magazine featured mainly texts, but every issue had *one* game (on diskside b) and Skateboard was one of those games...
Later the game was also available on an AMC compilation disk, named "AMC Spieledisk I" -Andreas Koch.
Ponawiam pytanie tym razem chodzi mi o gre ktora zaczyna sie w jaskini, z jajka wykluwa sie smok ktorym sterujemy zbierajac inne jaja i walczac z jakimis ptaszyskami(Smok zieje ogniem) Prosze o tytul tej gry.
przede wszystkim chcialbym sie przywitac jako nowy forumowicz, a stary atarowiec :). Mam pytanie moze ktos mi pomoze. Swego czasu mialem na Atari gre, ktora rozpoczynala sie pieknym intrem - Siedzacy czlowiek ,zamyslony w pewnym momencie bierze w rece kule i z tego co pamietam robi z niej jakas planete. W tle leciala przepiekna muzyka. tytul kojarzy mi sie jakby Permutation, Premutation - niestety nigdzie tego znalezc nie moge.Sama gra byla malo ciekawa jednak intro wymiatalo. Moze ktos z kolegow wie o jaka gre chodzi? Pozdrawiam serdecznie.