Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
xxl:
z Oric laczy sie przykra historia... jakis czas temu rozmawialem z autore kilku topowych gier na ORICa. facet co kilka miesiecy wydawal gre, naciskal, zeby jak najszybciej przeniesc jego gry na atari (wyslal mi zrodla). nie rozumialem dlaczego tak strasznie mu sie spieszy. zrozumialem jak bylo juz za pozno.xxl:
wole pisac na atari :-) nawet jesli tylko dla siebie :DKaz:
Tu się w pełni zgodzam z xxl-em: gry i projekty mają sens, jeżeli to działa na standardowym albo bliskim standardowi Atari (np. z rozszerzoną pamięcią, stereo).xxl:
pewnie ze tak, jest na to wiele metod np. wylaczenie w grze jakiejs funkcjonalnosciIRATA4:
albo czegoś nie doczytałem ,albo Prince of Persja dalej stygnie...pin:
Trzeba zrozumieć fakt, że każda produkcja dla stock maszyny może ruszyć w dowolnej konfiguracji, wystarczy tylko trochę chcieć.xxl:
ta, jasne... np. Antonia wersja z 65816 :Dantrykot:
Czy konfiguracja w której procesor działa z częstotliwością większą niż 1.77/1.79 MHz, to konfiguracja w której moje programy mają obowiązek działaćwieczor:
Antonia (...) to nie jest rozszerzenie zbudowane prawidłowo i nie wiem czy chciałbym 816 w tej postaci instalowaćxxl:
to o czym pisales? konkretnie.Yolk (xmgatz):
Panowie, z całym szacunkiem, ale nie szkoda wam czasu na te dyskusje o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocą? Dla czytających już od kilku lat jest jasne, że jesteście absolutnie niezdolni do przyjęcia argumentów drugiej strony.sis101:
Człowiek chce poczytać czy jest szansa by zrobić PoP na Atari, a tu takie teksty...maly_swd:
Serio, chciałem poczytać o PoP a tu znowu Wy!