Tak, ja też odpalałem i słuchałem tej muzyki, wtedy jakość była naprawdę duża. Zastanawiające też były te trzaski po zakończeniu utworu, dawało to do myślenia odnośnie tego jak muzyka była odtwarzana. To były trzaski trochę jak z płyty gramofonowej ;)
Witam Wszystkich, poszukuję gry albo nazwy tej gry która grałem w dzieciństwie była ona w atari lecz jedynie co pamiętam były to samoloty na czarnym ekranie co jakiś czas leciały gwiazdki po zestrzeleniu jej zmieniał się kolor ekranu inaczej nie potrafię wytłumaczyć ale jak ktoś jest pasjonatem gier będzie kojarzył, czekam na pomoc pozdrawiam i dziękuje.
Generalnie już przeszukiwałem podobną listę ale nie znalazłem jak i na tej podaną przez Ciebie dlatego napisałem i dokładnie nie pamiętam też jak to wyglądało gdyż ostatni raz jak w tą grę grałem byłem dzieciakiem wiem że to była pełna plansza bez korytarzy itp. tylko leciało się ku górze i w pamięci mam te gwiazdki które co jakiś czas przelatywały na bok po zestrzeleniu jak już wspominałem wcześniej zmieniał się kolor ekranu. pozdrawiam i dziękuję za wszelką pomoc
To jest gra typu dwa czołgi strzelające do siebie w górzystym terenie, wybuchy pocisków niszczą teren.
Z tego co pamiętam, choć moja pamięć jest bardzo zawodna:
- gra czarno-biała, choć czołgi mogły być podkolorowane duchami. Tło czarne, teren biały. - wysoka rozdzielczość, a może nawet o dziwo jeszcze wyższa - chyba działała dość ociężale