Proszę nie kojarzyć próby zamachu na konstytucyjne władze Rzeczypospolitej z pirotechnicznymi fajerwerkami dla Tysięcznego Usera Atarionine.pl (i to w Nowy Rok).
Jedyną przemocą, na jaką się zdobywają użytkownicy tego portalu jest wysadzanie mostów i strzelanie do czołgów w River Raid. Czasem da się też ustrzelić UFO w Galaxianie, ale to dla dobra Ziemian.
Chciałem zauważyć, że do końca roku pozostało 5 dni z dzisiejszym, do 1000 użytkowników brakuje 7.
Nie, no jaja sobie robię... 1000 użytkownikowi zadałbym pytanie, co to takiego jest to Atari, bo coś czuję, że on niewiele z tym będzie mieć wspólnego. :P
no, cóż - pora ruszyć obiecaną niespodziankę z okazji 1000 usera. Mam już bardzo fajny, personalizowany, upominek z okazji tegoż dla jakiegoś szczęśliwca. możemy go jakoś wylosować - np. losuje usera z puli i publikuję jego ksywę - i jeżeli w ciągu 20 minut + n*sekunda zgłosi się na forum po losowaniu to wygrywa. n to liczba jego postów :) Jeżeli nie - losuję dalej i publikuję w losowych momentach. To tak w skrócie. Drugi pomysł to spis powszechny - zakłądam wątek i do określonej daty trzeba tam się wpisać. Potem spośród wpisanych losuję nagrodę - tak aby zobaczyć ile osób śledzi aktywnie AOL. Jeżeli macie jakieś inne pomysły na zabawę/konkurs na tę rocznicę - zapraszam do podzielenia się nimi tu lub na priv - mcora na tlen.pl
Uprzedzając - KazKompo będzie, mam nadzieję już niedługo:) Osobny temat - ale na wszelki wypadek daję znać.