Jesionen, to teraz zestawmy te dwie rzeczy z artykulu:
Podkreślił, że nie kupił jej po to, by tworzyć t-shirty i inne gadżety.
Podkreśla, że nie chce tworzyć nowych konsol - w planach ma urządzenia pokroju growych zegarków. (...) szef Atari zamierza stworzyć po prostu linię sprzętu sygnowaną logiem jego spółki, która jest przecież popularną marką.
Nie zamierza tworzyc gadzetow, ale zamierza tworzyc gadzety... :) Albo dziennikarz idiota albo szef Atari. Na razie nie mam czasu dotrzec do zrodel, zeby sprawdzic kto.
Właśnie to czytałem, godzinę temu, ale dałem sobie spokój z wklejaniem, bo nie czytałem źródeł.
Obecny dyrektor generalny Atari, Frederic Chesnals(...)Podkreślił, że nie kupił jej po to, by tworzyć t-shirty i inne gadżety. Prowadzi rozmowy z zewnętrznymi partnerami, które mają na celu odświeżenie największych klasyków spółki. Ponadto zamierza wkroczyć na rynek sprzętu, choć nie będzie on najważniejszy.
@Kaz Ja przez to rozumiem odgrzewanie wczorajszych pierogów. Za jakiś czas poczytam tekst źródłowy, to się dowiemy, czym są: "urządzenia pokoroju growych zegarków" i "najwięsze klasyki spółki"
...apropo Michael nosił na każdym występie rękawiczke ponieważ miał poparzoną dłoń ,twarz także jest nie do końca taka... jednakże ja zwrociłem uwagę na włosy które są sztuczne .(nie jestem fanem aczkolwiek podziwiam i lubie prawdziwego Jacksona,takie odrodzenia także)