Soja... Niestety rośliny nie mają wstępu na dział mięsny ze względu na zagrożenie bakteryjno-grzybowo-epidiologiczo-cośtam... Ale sprawdzę co mam na stoisku "eko" :-)
@marekp: właśnie PYSZNĄ soję sobie zakupiłem:) a propos działów mieśnych, to właśnie wk*rwia mnie jak muszę po moją ukochaną soję przejść koło tego śmierdzidła:P:P:P
@sOnar: w piątek to się nie dziwię bo jest święto, i tak dobrze że do 13:)
@as: biba jak sto dwa;)
@tdc: urodzinki? sto lat:) będziemy świętować na party:)
Sonar sprawdził. No ok, tylko to Sonar prosił mnie o dostarczenie sprzętu. Nie wiem więc, na czym sprawdził :D. Jak dobrze napisane, to zadziała bez sprawdzania :)
Oj. Mnie też sOnar prosił o dostarczenie sprzętu. Mój sprzęt nie ma startu do Pin'a. Któż by nie chciał mieć sprzętu Pin'a? ... Nie było łatwo o decyzję. jestem z drugiego końca Polski. gdy sOnar zaprasza, może na coś się przydam. Np. bedę podtrzymywał kubeczek z kawą TeDeCowi.
sOnar, zamierzam złożyć meldunek przybycia jutro godz.21 ...będę zmęczony ale kilka piw postawi mnie na nogi.
Gry można przecież uruchamiać z czegokolwiek :)- hehehh, sprawdzę na szybko czy uda się odpalić XC11 ;). Tym sposobem kompo przy minimalnej ilości prac odbędzie się w normalnym czasie :D
Niestety się wycofuję po sprawdzeniu informacji. Na razie wiem o 3 składach o których wiedzą wszyscy. Jedynie dowiedziałem się że "konkurencyjny" skład:P jest mocniejszy o jednego z naszych bardzo uzdolnionych ludzi;)
Jakby na to nie patrzeć - jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej;)
Zapomniałeś o takich słowach jak: ekskluzywny, limitowana edycja, jedyny na świecie itp.;):):)
A poważnie to faktycznie jest to specjalny jedyny w swoim rodzaju egzemplarz, który powstał specjalnie dla sponsora oraz wygranego w game compo na Fortification. Naprawdę fajna rzecz;)
pin Modulator/konwenter,potrzebuje wysoką częstotliwość(wyjście sygnału) zmodulować poprzez sygnał video o niskiej częstotliwości na wyjście .Magnetowidu niestety nie zabiorę . Zresztą nie wiem jeszcze czy na pewno dam radę dojechać .
Obecnie mamy 3 teamy, które tworzą gry - to wiemy bo się ujawniły.
Spodziewać się możemy że będzie jeszcze kilka innych gier, które w niektórych przypadkach zostały wcześniej ukończone. Dostałem też info że jeden z koderów się właśnie zastanawia nad tym czy czegoś nie wystawić - oczywiście że nie ma się nad czym zastanawiać: kodujcie i wystawiajcie !;)