Ale tyle udanych sztabów mieliśmy w centrum, np. w wakacje mieliśmy przy Pl. Konstytucji, a po drugiej stronie ulicy jest miejscówka do której zwykle Sikor prosił - też było fajnie. A z 10 lat temu (ale ten czas leci!) to był bardzo duży sztab parę kroków dalej - jak to miejsce się nazywało ? 10 lat i wszystko z głowy wylatuje: P
@As Gorączka Złota to była za "Sikorowych czasów", ja myślę o tym starszym gdzie zjechała się masa ludzi, był Miker, Samuraj (jeszcze wtedy), X-ray, Dely wpadł na chwile, Eru, Radi, Pecuś i masa innych ludzi których nie pomnę :P
Ja bym sugerował zrobić research promocji w barach i restauracjach gdzie jest możliwie tanio i przystępnie w tym terminie. Są przecież rozmaite happy hours, dzbanek za dychę czy 2 za 1 :)
Ja byłem róznych miejscach. Była Restauracja Honoratka, był Pub Gorączka Złota (strasznie zadymiona melina z drogim piwem), Był Champion's Bar and Restaurant w Marriocie (z tańszym piwem niż w GZ), był Pub City przy Politechnice, był pub Parana (mega syf), był ten nieszczęsny Kebab King, była Restauracja Jeff's na Polach Mokotowskich i chyba była też Restauracja Dekanta. Ja wszędzie nie byłem, ale tyle mniej więcej pamiętam.
Proponuję Restaurację City24 (pod SOGO). W soboty mają promocję - dzbanek 1,5l Okocim za 14 zł. Wychodzi 4,67 zł za piwo :)
Dzięki Alex za rys historyczny, ale oczywiście tę miejscówkę którą mam na myśli to pominąłeś. Tam był okropny ścisk, było tyle luda że z trudem usiadłeś z nami - pamiętasz coś takiego?
Jako że w Ramie jest rezerwacja stolika więc nie planuje robić żadnych zmian lokalizacji ale w przyszłości można spotkać się gdzieś indziej, tylko niech ktoś inny ogłasza sztaby bo ja nie znam lokali w wa-wie.
Odwołanie rezerwacji nic nie kosztuje, a zwłaszcza w takim szałasie jak Rama ;) Decyzję jednak pozostawiam organizatorowi oraz tym, którzy na 100 procent się pojawią. Ja jeszcze pewności nie mam, więc nie mam prawa głosu.