Cały czas trwają gorączkowe prace nad atrakcjami Pixel Heaven: ->link<-
Tu stronka na FB: ->link<- (warto zaznaczyć że w ostatnim tygodniu przekroczony został wynik 9000 lajknięć - dziś to jest 9269) 45 minut temu została też dodana na tę stronkę fajna fotka z dawnej giełdy komputerowej, gdzie widać napis o Atari ST;)
Ale do rzeczy: Chcemy zorganizować atrakcje Star Wars i poszukiwane są dwie osoby, które mogłyby się wcielić w rolę szturmowców imperium:
Wymagania to wzrost 180 cm, podłużna (a nie obła) postura ;) tak aby hełm leżał prosto;) Poza zdolnościami natury fizycznej potrzeba aby osoby te były na party i przed dostępne, bo przed imprezą trzeba przejść szkolenie (należy wiedzieć jak się porusza i zachowuje szturmowiec).
Jacyś chętni ?
Proszę pisać albo tutaj do mnie jako prywatną wiadomość, albo na: mój nick, shift+2 hoga kropka pl.
kiedys do odzialow szturmowych werbowali pod przymusem, szkolenie to bylo pranie mozgu po ktorym szturmowiec sial postrach... a teraz? szturmowaca szukaja na fejsbuku a szkolenie to nauka jak chodzic w pozycji wyprostowanej...
He he ;) Ale od kiedy xxl AOL nazywasz facebookiem ?;) Bo poszukujemy szturmowców tylko tutaj i nigdzie więcej;)
@pin, no nie wiem chudy jesteś to może się nadajesz;) Oczywiście żartuję wiem że będziesz miał więcej na głowie i nie będziesz miał możliwości, aby jeszcze się szturmować na dokładkę, ale może będzie możliwość po zamknięciu imprezy przymierzyć sobie taki czy inny strój;)
Larek co do Jabby to kiedyś z kolegami prowadziliśmy taką prezentację na Polconie i gostek z naszej publiczności tak rewelacyjnie udawał odgłosy Jabby, że było to prześmieszne. My się staramy być (czasami) śmieszni, a tu z publiczności słychać głośny i donośny śmiech żywcem wyjęty z Powrotu Jedi - coś pięknego;) Gostek też miał obcykane teksty Jabby (język Huttów) więc było fajowo ;)