Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
IRATA4:
jest ładnie narysowany bohaterlhuven:
"Black Lamp" to odpowiednik "Shadow of the Beast" na Atari, ale jeszcze bardziej niegrywalny ;-)IRATA4:
czy według was gry takie jak ZORRO,GOONIES,ROAD RACE,mają grafikę,muzykę minimum na 8 ,moim zdaniem nie.lhuven:
"Black Lamp" to odpowiednik "Shadow of the Beast" na Atari, ale jeszcze bardziej niegrywalny ;-)larek:
I co mi zrobicie? :pkrótki:
Ale na pewno skończyłeś, czy może po prostu ukończyłeś poziom? Dyskutowano już na ten temat.IRATA4:
"takie praktyki"zwykle końca nie mającreative:
Chyba nikt nie lubi, ale to były dzikie czasy i w sumie był inny sposób myślenia o tego typu rozrywce: gdy robiło się przede wszystkim na automaty, i dla grania (w szczególności - punktów, dzięki czemu koledzy mogli się porównywać), a nie dla "przejścia", tak jak dzisiaj się myśli o grachtenchi:
Witaj w klubie. Też bardziej sobie cenię takie pozycje, w których po zrobieniu tego co trzeba jestem informowany o zakończeniu i mogę się wpisać na listę najlepszych (opcjonalnie), po czym gra grzecznie wraca do planszy tytułowej.